Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetosnel a teloban mikez szojtatok lefixalni?
#Leszbikud
Tanulj meg először magyarul írni te f@*z
2019. márc. 15. 18:52
2/11 A kérdező kommentje:
Telorol vagyok. Buszon ultem. Es a te kedvedert meg csak azert sem fogok ekezeteket hasznalni, te fasz. :D
Buszon ülsz, akkor örülj, ha a jegyed ki tudod fizetni, a lányok nem olcsóak
2019. márc. 15. 18:56
4/11 A kérdező kommentje:
Kepzeld el, ki tudom fizetni meg a csajt is, mivel van keresetem.
Írd már le még egyszer mit akartál ebből kihozni! Miért olyan nehéz posztolás előtt ellenőrizni mit írsz ki?
2019. márc. 15. 19:01
ma 19:01
Igény kérdése. :D 8 általánostól mit vársz? :D
2019. márc. 15. 19:15
7/11 A kérdező kommentje:
Na, idefigyelj! 8 altalanos utan gimnaziumban tanultam tovabb, leerettsegiztem, van 2 szakmam. Akkor legyen nagy a szad, ha valost allitasz. Mondjuk nem vagyunk olyan viszonyban, hogy be kene szamolnom, arrol, hogy milyen vegzettsegeim vannak, mar elnezest!
8/11 A kérdező kommentje:
Hogy szokott zajlani a fizetosnel a "randi"? Elore kell fizetni, elotte lezuhanyzik-e csaj, hogy hivtatok fel eloszor egy fizetost telon. Eddig ilyet nem csinaltam, de most jott egy otlet, hogy kiprobalom, ezert mertem kiirni a kerdest, bar eros a gyanum, hogy a kotekedos hozzaszolo egy homofob alak :D Nem ertem, akkor minek pazarolja erre a szamara erdektelen kerdesre az idot :D
Szerintem itt senki nem homofobiából kötött beléd. Egyszerűen igénytelen módon írtál ki egy kérdést. Alig lehetett érteni és nem csak az elírasok miatt, hanem még megfogalmazni is alig tudtad. Én nem kötekszem veled, de ezt azért elismerheted. Így hogy sikerült megfogalmaznod normálisan már értem mire gondolsz, viszont segíteni nem tudok, mert soha nem fizettem még lányért. Amúgy semmi lehetőséged nincs, hogy normális körülmények között szedj össze valakit?
2019. márc. 15. 20:39
Eltekintve az èkezetektől elmondom hogy zajlik:
- választasz egy lányt
- felhivod és bejelentkezel mint egy dokihoz (Név, mi érdekelne és mikor lenne neki is alkalmas. A sorrend kötelező hogy ne tartson ő is egy baromnak téged)
- megjelensz a megbeszélt helyen. Előtte fürdesz meg rendberakod magad mert igènytelen hobókkal senki sem szexel szívesen
- beszélgettek pár mondatot csak hogy oldja a feszültséget
- aztán lakásos ri*ngyó esetén említeni fogja hogy merre van a fürdőszoba hogy felfrissítsd magad (itt nem opció az hogy otthon már fürödtèl. Mész és csinálod)
- visszamèsz a tetthelyre és lerendezitek azt amièrt mentél.
- odaadod a kialkudott pénzt
- elköszönsz
- elmèlázol hazafelé azon hogy hogyan süllyedhettèl ilyen mélyre.
2019. márc. 15. 23:30
Kapcsolódó kérdések: