Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, történt veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, történt veletek "leszbikus kaland" már egészen kis korotokban? (pl. óvodában) Ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés
Gondolok itt csak egy szájra puszira vagy "járásra", esetleg nagy szerelmekre.. :)

2019. márc. 14. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Oviban szájon puszilt a legjobb baràtnőm, emlékszem el is gondolkodtam rajta hogy ez ìgy rendben van-e, mert szájrapuszit fiùknak szokàs adni :D

Aztàn 10 évesen màr egy màsik legjobb baràtnőmmel többször is egymàs bugyijába nyùltunk, simogattuk egymàst ès egymàshoz dörgöltük a puncinkat amit ma ollòzàsnak lehetne hìvni... Ez sem volt mèg igazán tudatos, nem is tudom mièrt csinàltuk de jò èrzès volt mindkettőnknek.

Aztàn 14 èves koromban kezdett el èrdekelni a szexualitàs, 2 èvig fiùkkal jàrtam, csòkolòztam, aztàn 16 èvesen jöttem rà hogy leszbikus vagyok.

2019. márc. 14. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

oviban szájra puszi volt és bugyin keresztül tapi

7.-es voltam akkor volt először hogy az akkori bnőm punciját simiztem és ujjaztam

11.ben pedig megtalált a nagy szerelem, amely azóta is tart

2019. márc. 14. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az elsö komolyabb leszbikus fajta élményem 12 évesen volt.
2019. márc. 14. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Szajra puszi az volt nalunk is , kesobb kicsit mas is :) de folytatuk mert izgi volt
2019. márc. 14. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ovis koromban volt egy barátnőm es azzal mindig szerepjátékot játszottunk o volt a fiu, en a lany es egyszer csak megcsókolt.
2019. márc. 14. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem ovodában, de 9 és 11 éves kor között csináltam én is olyanokat amiket már mások is említettek, pl ollózás kb 2 másodpercig az egyik barátnőmmel, ami azért is fura mert egyáltalán nem vonzódtam hozzá meg semmi ilyesmi, és így visszanézve el nem tudom képzelni miért csináltam ezt vele, ez akkoriban lehetett amikor már közel voltam az első menstruációhoz és beindultak a hormonjaim vagy nem tudom..

ugyanígy 9-11 éves korom között sok ilyen volt, hogy pl azt mondtam az egyik lánynak az osztályból, hogy ha fiú lennék megcsókolnám. az egyik másik bnőmbe szerelmes voltam, nyáron olyan fura volt rajta ami elég fura volt kb olyan mint egy bikini de elől többet takart, hátul viszont felül kilátszott a háta, és mindig mögötte mentem az utcán, nem mellette, csak azért hogy bámulhassam a hátát. meg egyszer említette, hogy ő minden nap szokott hajat mosni, és onnantól kezdve mindig ezen fantáziáltam, hogy ül a kádban és én mosom a haját :D voltak ennél sokkal szexuálisabb fantáziám is ebben a korban, de inkább nem részletezem.

11 évesen csókolóztam először egy másik lánnyal, de ez is olyan volt, hogy nem vonzódtam hozzá meg nem is én kezdeményeztem hanem ő (és ő most hetero :D), szóval nem tudom, akikkel sikerült gyerekkoromba összehozni vmit, azokhoz nem is vonzódtam, akikbe meg szerelmes voltam osztálytársakba, tanárnőkbe, sztárokba, azokkal meg soha nem jött össze sajnos :D

2019. ápr. 7. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen történt. Egészen kellemesre sikerült. Szájra puszi volt.
2019. máj. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!