Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Osszejonnetek ilyen novel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek ilyen novel?

Figyelt kérdés
Nincsenek baratai. Kikozositettek az altalanos es kozepsuliban. Eddig egyik ismerkedese sem sult el jol egyik lannyal sem. A naivsag miatt.

2019. márc. 13. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó de középsuliba kit nem? Ahány leszbikussal beszéltem mind utálta az iskolát szociális szempontból...

Előtted az élet, ne picsogjál 😊

Naívság miatt? Már mint?

2019. márc. 13. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Amiket itt felsoroltál, egyik sem kizáró tényező, de még sok mást is tudnom kellene a szóban forgó lányról, hogy kerek-perec ki tudjam jelenteni, hogy igen vagy nem.
2019. márc. 13. 18:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Peldaul miket kell rola tudnod eloljaroban?
2019. márc. 13. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért.

Ennyi információ tudatában te a helyünkben tudnál érdemleges választ/segítséget/tanácsot/tippet adni?

2019. márc. 13. 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Engem is mindenhol kiközösítettek, úgyhogy igen. Mondjuk ha ez neked abszolút nem szimpatikus valakivel kapcsolatban, akkor az már kacifántosabb. Meg hát az ismerkedései... honnan tudod, milyen alakokkal ismerkedett? Megpróbálhatnál a jelenére koncentrálni, hogy most milyennek látod őt, mennyire szimpatikus neked, mennyire vonzó, mennyire tudtok jókat beszélgetni, stb.
2019. márc. 13. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen
2019. márc. 13. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezek nálam se lennének kizáró tényezők, a sulis évek nekem se voltak jók.
2019. márc. 13. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Hűha, én vagyok az első meleg lány aki imádta a középsulit? :D A kérdésre válaszolva, nem hiszem hogy ez lenne a leglényegesebb szempont. Ha minden más szuper akkor ne ezen múljon
2019. márc. 14. 07:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Nézd az átlag heteró kb 2 perc alatt rájön hogy vmi nem olyan benned mint a többiekben, nem feltétlen tudatosan de valamilyen szinten biztos.

Azt meg tudjuk hogy az átlag erre hogy reagál.

A naívság meg miben nyilvánul meg? Beszéltél pár félmondatot egy csajjal aki asszonta ő a következő Brazil bikini modell szupersztár a Victoria's secretnél te meg elhitted? Vagy elhitted, hogy "a pasimmal kereseünk egy harmadikat huncotkodni" alakulat nőtagja majd belédszeret aztán otthagyja a csávót, lakást, autót meg a 2.5 gyerekét miattad?

2019. márc. 14. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Az hogy nincsenek barátai,azzal még semmi bajom,bár jó lenne tudni,hogy mi miatt,mert ismertem olyat is,akiről nem értettem,hogy miért nem kedvelik többen,de olyat is,akiről 10perc beszélgetés után rájöttem,hogy miért kerüli mindenki

A naivitás meg más kérdés. Az idővel és sok csalódás után elszokott tünni

2019. márc. 14. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!