Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnetek ilyen novel?
Jó de középsuliba kit nem? Ahány leszbikussal beszéltem mind utálta az iskolát szociális szempontból...
Előtted az élet, ne picsogjál 😊
Naívság miatt? Már mint?
Most nem azért.
Ennyi információ tudatában te a helyünkben tudnál érdemleges választ/segítséget/tanácsot/tippet adni?
Nézd az átlag heteró kb 2 perc alatt rájön hogy vmi nem olyan benned mint a többiekben, nem feltétlen tudatosan de valamilyen szinten biztos.
Azt meg tudjuk hogy az átlag erre hogy reagál.
A naívság meg miben nyilvánul meg? Beszéltél pár félmondatot egy csajjal aki asszonta ő a következő Brazil bikini modell szupersztár a Victoria's secretnél te meg elhitted? Vagy elhitted, hogy "a pasimmal kereseünk egy harmadikat huncotkodni" alakulat nőtagja majd belédszeret aztán otthagyja a csávót, lakást, autót meg a 2.5 gyerekét miattad?
Az hogy nincsenek barátai,azzal még semmi bajom,bár jó lenne tudni,hogy mi miatt,mert ismertem olyat is,akiről nem értettem,hogy miért nem kedvelik többen,de olyat is,akiről 10perc beszélgetés után rájöttem,hogy miért kerüli mindenki
A naivitás meg más kérdés. Az idővel és sok csalódás után elszokott tünni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!