Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy itt valaha is találok normális barátnőt? Van aki talált már itt párt?
Én is itt ismertem meg a feleségemet.
Váltottunk pár üzit, majd face-n folytattuk, láttuk egymást képeken, találkoztunk személyesen.
Ennek 5 éve, tavaly volt a lagzi, ebben az évben ház vásárlás, jövőre jön a baba :)
Néha ki lehet fogni...
:*
Ezekszerint csak én vagyok ilyen balfék.. :D 3 barátságot szedtem össze innen, barátnőt nem sikerült találni :D
Valahogy szinte senki nem lakik Kaposvár közelében.. :) :D
Én egy olyan hölgyet találtam itt (főzéssel kapcsolatos kérdés - válaszok közepette, aki nehéz helyzetemben (egy szakítás után) segített a túlélésben.
De, mindenkinek ajánlom a Randivonalat, én ott szoktam "találni"...sajnos, úgy kell írnom, hogy: szoktam. A mostani is onnan való, talán, majd vele...bár most a tartósság esélyét csak 50 százalékra tenném. Csúnya. De, nagyon "fog" - és sok minden jó vele. Nagyon értékes ember, és nagyon okos. Úgy kapaszkodik belém, mint ha én lennék számára az oxigén (persze, elég jó is vagyok....de, talán hibáim is vannak - feltéve, de nem megengedve.:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!