Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi az esélye hogy itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy itt valaha is találok normális barátnőt? Van aki talált már itt párt?

Figyelt kérdés
2019. márc. 12. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
*posztokhoz. No wonder why I'm single. :D
2019. márc. 13. 00:11
 12/20 anonim ***** válasza:
12%
Annyira jó látni, hogy a nők között legalább a leszbikusok átélik a nők közötti párkeresésnek azt a mizériáját, amit minden hetero férfi megtapasztal... :D Szar, mi?
2019. márc. 13. 00:54
 13/20 anonim ***** válasza:
22%

Én is itt ismertem meg a feleségemet.

Váltottunk pár üzit, majd face-n folytattuk, láttuk egymást képeken, találkoztunk személyesen.

Ennek 5 éve, tavaly volt a lagzi, ebben az évben ház vásárlás, jövőre jön a baba :)

Néha ki lehet fogni...

:*

2019. márc. 13. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Itt meg nem talalkoztam normalis emberekkel. :D En sem vagyok az. :D Ket baratnom volt innen amugy.
2019. márc. 15. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Én szívesen ismerkedem:)
2019. márc. 17. 10:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezekszerint csak én vagyok ilyen balfék.. :D 3 barátságot szedtem össze innen, barátnőt nem sikerült találni :D

Valahogy szinte senki nem lakik Kaposvár közelében.. :) :D

2019. márc. 20. 18:47
 17/20 anonim ***** válasza:
25 L irhattok !
2019. márc. 21. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Én egy olyan hölgyet találtam itt (főzéssel kapcsolatos kérdés - válaszok közepette, aki nehéz helyzetemben (egy szakítás után) segített a túlélésben.

De, mindenkinek ajánlom a Randivonalat, én ott szoktam "találni"...sajnos, úgy kell írnom, hogy: szoktam. A mostani is onnan való, talán, majd vele...bár most a tartósság esélyét csak 50 százalékra tenném. Csúnya. De, nagyon "fog" - és sok minden jó vele. Nagyon értékes ember, és nagyon okos. Úgy kapaszkodik belém, mint ha én lennék számára az oxigén (persze, elég jó is vagyok....de, talán hibáim is vannak - feltéve, de nem megengedve.:) :) :)

2019. márc. 23. 10:02
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Előző vok. Sajna, a jövőt annyira nem lehet látni, hogy ihaj - nekem legalább is nem sikerül. Voltam már úgy többször is, hogy: most megtaláltam az igazit, aztán...mégse (tralán az előző vok).
2019. márc. 23. 10:05
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és testre ideális, sexben pedig szuper. Ezért is nehéz (lenne) szakítanom vele....
2019. márc. 24. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!