Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 vagyok még mindig az igazit keresem. Sokan vagyunk így itt? Kiknek voltak csúnya szakításai? Szerintem az akinek van tapasztalata simán tudja, hogy egy nő is ugyanúgy meg tud bántani mint egy férfi.
Ha valaki korombeli és komoly kapcsolata van, annak is szívesen várom válaszát!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Bocsi, de az nagyon csúnya általánosítás, hogy "egy nő is ugyanúgy meg tud bántani mint egy férfi"... Ennek mi köze ahhoz, hogy kinek mi a neme? Egy elbarkácsolt személyiség totálisan független attól, hogy valaki nő vagy férfi. Egy férfi is lehet ritka tapló, egy nő is lehet olyan aljadék, hogy csak na.
Néha úgy vagyok vele, hogy szívből megértem azokat a férfiakat, akik csak egy ürítés erejéig használják a nőket, mert annyira primitív, ostoba nőkbe futok bele ismerkedés során, hogy 3 értelmes mondatot nem lehet velük váltani és ez meg oltári lehangoló.
De ennek meg a másik oldala, hogy biztos vannak értelmes, kedves szingli nők is, csak ott meg 99%-ban valamelyikünk részéről hiányzik az a kis extra, a szikra, aztán ott vagyok, ahol a part szakad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!