Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 25 vagyok még mindig az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 vagyok még mindig az igazit keresem. Sokan vagyunk így itt? Kiknek voltak csúnya szakításai? Szerintem az akinek van tapasztalata simán tudja, hogy egy nő is ugyanúgy meg tud bántani mint egy férfi.

Figyelt kérdés

Ha valaki korombeli és komoly kapcsolata van, annak is szívesen várom válaszát!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2019. márc. 9. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem azt amit írtál. Vicces, hogy itt is mindenki letámadott, de sok kérdésnél látom, hogy "mi leszbikusok legalább nem vagyunk olyan kegyetlenek mint a pasik" pedig ez nagyon nem igaz. Nekem az elöző exem kenterbe verne nagyon sok hímneműt ilyen téren, és nem mindig lehet tudni arról akivel összejössz, mert vannak rejtett nárcisztikusok is pl. Mostanában a lányokkal akikkel randiztam, azok közül volt pár rendes is, valakinél csak az a bizonyos "plusz" hiányzott belülről, valaki meg még mint kiderült nem volt túl az exén, valakiről meg nem tudtam eldönteni, mert hiába keresett első randi után, olyan semmitmondó választ adott mindenre... Aztán persze akikről egyből leesik, hogy valami kattanása van... Szóval a lényeg, hogy az, hogy valaki leszbikus, még nem garantálja, hogy nem lesz olyan gy.-kér mint egy pasi, vagy mint egy másik ember úgy általánosságban.
2019. márc. 10. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, de az nagyon csúnya általánosítás, hogy "egy nő is ugyanúgy meg tud bántani mint egy férfi"... Ennek mi köze ahhoz, hogy kinek mi a neme? Egy elbarkácsolt személyiség totálisan független attól, hogy valaki nő vagy férfi. Egy férfi is lehet ritka tapló, egy nő is lehet olyan aljadék, hogy csak na.

Néha úgy vagyok vele, hogy szívből megértem azokat a férfiakat, akik csak egy ürítés erejéig használják a nőket, mert annyira primitív, ostoba nőkbe futok bele ismerkedés során, hogy 3 értelmes mondatot nem lehet velük váltani és ez meg oltári lehangoló.

De ennek meg a másik oldala, hogy biztos vannak értelmes, kedves szingli nők is, csak ott meg 99%-ban valamelyikünk részéről hiányzik az a kis extra, a szikra, aztán ott vagyok, ahol a part szakad. :D

2019. márc. 10. 10:33
 13/13 A kérdező kommentje:
női kommentre voltam kíváncsi... Köszi....
2019. márc. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!