Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít, hogy a párotok milyen magas? Vannak ezzel kapcsolatban preferenciáitok?
Figyelt kérdés
Nekem a párom alacsonyabb nálam és ahogy belegondoltam, nagyon szeretem, hogy én vagyok a magasabb. Persze, ha ő lenne akkor is szeretném, mert a személyisége rögtön lehengerelt, de azt is imádom benne, hogy olyan kis picike és ha hozzám bújik/megölel akkor pont tudok egy csókot nyomni a homlokára. Nektek vannak ebben preferenciáitok?2019. febr. 25. 12:42
11/18 anonim válasza:
Én 173 vagyok és talán annyi preferenciám van, hogy a tőlem szélsőségesen magasabb vagy alacsonyabb lányok annyira nem vonzóak számomra. Gondolok itt pl egy 150 cm körüli vagy egy 190 cm körüli lányra. Azt szeretem ha magasságban közelítünk egymáshoz.
12/18 anonim válasza:
Hát a 156 centimmel még nagyon nem volt választási lehetőségem, de nekem igazából nem is ez a döntő tényező nálam :) (bár már volt velem egymagas barátnőm, meg 2 fejjel magasabb is, mindkettőhöz jó volt hozzábújni. )
13/18 anonim válasza:
A párom 163 cm, én pedig 175 😂 Engem nem zavar, néha szoktunk azon szórakozni, hogy jó lenne lefaragni egy olyan 10 centit mindkét lábamból. :) Én úgy szeretem őt, ahogyan van, mindenestől! :)
24L
14/18 anonim válasza:
167 cm lehetek kb, az előző párom igazából egy magas volt velem, igazából oly mindegy.
15/18 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de nekem a magasabbnők terszenek, tudom fura.
16/18 anonim válasza:
Én olyan 160-165 vagyok a jelenlegi párom magasabb nálam. Nem mondanám, hogy kifejezett preferenciám, ha magasabb a párom.
Az egyik exem alacsonyabb volt, mint én és imádtam, pont az általad is felsorolt dolgok miatt.
Ellenben alacsonyabbnak lenni is jó, odabújni a nyakához, felpipiskedni a csókhoz, vagy amikor hátulról átölelném és adnék puszit az arcára akkor az egy kisebb küzdés. :) Bár nagykifli szerephez ragaszkodom, ha alacsonyabb vagyok, ha magasabb...
A párom viszont az nála alacsonyabb lányokat preferálja tudtommal.
17/18 anonim válasza:
Én elég magas férfi vagyok, pár centi híján 2 méter és szinte minden nő alacsonyabb nálam. Egyszer volt egy 190 centis barátnőm, ő is alacsonyabb volt és jól esett ölelgetni. Ha lehetne választani, inkább 180 centis barátnőm lenne, mint 160 centis, de nem csak ezen múlnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!