Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Budapestiek! Ti hol ismerkedtek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek! Ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Leszbikus,bi,queer
2019. febr. 24. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Budapesten
2019. febr. 24. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ott pont könnyű...kèrdezd az Ercsieket vagy a Lelleieket :D
2019. febr. 25. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Budapesten
2019. febr. 26. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Budapesti vagyok, de nekem még így se jön össze :D mondjuk mit csodálkozok ha nem vállalom fel.. :/

Ha valaki gondolja az írhat!:)

2019. febr. 28. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Előbe am még ott is könnyen besül az ember :D meg tök izé am rárepülni heterora veletlen mert azt hiszi az ember hogy leszbikus aztan rájön hogy hat megsem:D igazából sehol sem könnyű, sem oldalakon, sem máshol. De itt is lehet próbálkozni. Nekem amugy az ilyen ismerkedős történetek mindit olyan erőltetettek voltak, hogyha az ember ráír valakire, hogy ismerkedne-e. Nem tudom olyan furcsa, szerintem jobb ezt folyamatában, mondjuk elkezdesz beszélni itt vagy élőbe valakivel és hamar kiderül hogy hasonloak vagytok e vagy ha ellentétek de megis tetszik ez, es akkor elkezdeni 'ismerkedni'. Máskülönben nekem ez annyira olyan érzés volt mindig ha igy rám irtak ismeretlenul vagy odajöttek(mindegy hogy fiurol vagy lányrol van szó) hogy ismerkednek-e mintha egy préda lennék, hogy megtetszett külsőre és akkor megd*gnam csak azt mondjuk neki hogy ismerkednek, de a lényeg ugyanaz, mert igy sokkal jobban hangzik nem? Na kicsit elkalandoztam :D remelem tudtam segíteni.
2019. febr. 28. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is bp-i vagyok és nem jött össze semmi eddig komolyan. Pedig azt hittem, ha máshol nem is, itt majd sikerül.:/
2019. márc. 3. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is lehet írni :) Akár csak barátkozás vagy ismerkedés céljából, nagyon magányos vagyok minden téren... 23/L
2019. márc. 7. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!