Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok egy rettentően...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok egy rettentően kényes kérdés: A punci illatát mihez tudnátok leginkább hasonlítani?

Figyelt kérdés
20 éves leszbikus vagyok, még sosem volt barátnőm, nem könnyű találni. Lehet, hogy csak nekem ill. abban a környezetben ahol lakom, alkalmi kapcsolatokra meg nem vagyok vevő, na de nem is ez a lényeg... Szóval, őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre, milyen illat(ok)hoz hasonlítanátok a punci illatát, szerintetek milyen illata van? Mi a tapasztalatotok? (Előre leszögezem: Senki ne merészeljen olyan válaszokat adni mint: "kanos szűz kisfiú" meg társai, aki kételkedik abban, hogy leszbikus lány vagyok, az inkább meg se szólaljon, mert ilyen erővel én is kételkedhetnék a válaszadók kilétében. A lehető legkomolyabban szeretném tudni tapasztalt leszbikusok véleményét. Köszönöm!)

2019. febr. 12. 15:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ujjazd meg magad, és szagold meg az ujjad. Olyan.
2019. febr. 12. 20:52
 12/22 anonim ***** válasza:
12%
szerintem olyan mint a szardíníának :)
2019. febr. 12. 21:42
 13/22 anonim ***** válasza:
12%
Halszagú
2019. febr. 12. 21:48
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Pistike. Nem lehetsz 20 eve leszbikus. Te fiú vagy.
2019. febr. 13. 05:43
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitok. Többnyire hasznosak voltak. Annyit fűznék hozzá, hogy magamhoz nyúlni mindig disznóságnak éreztem, és amúgy már tizenkét évesen észrevettem magamon, hogy a lányok izgatják a fantáziámat, a fiúk egyáltalán nem. Csak sosem találtam másik leszbikust, mert a környezetemben nemigen voltak ill. elfogadóak sem voltak túlzottan, nem mertem nagyon ismerkedni sem, na de úgy vélem a konkrét kérdésem szempontjából ez tökéletesen lényegtelen is. Csak tényleg meg akartam tudakolni a tapasztalt lányokat/nőket.

(14-es te pedig egy értelmi fogyatékos vagy! Mit mondtam!? Aki nem hiszi, hogy lány vagyok, az ne írjon!!! Akkor én meg le merem fogadni, hogy te pedig a fölöttem lakó bácsi tíz éves idióta unokája vagy! Ennyi!)

2019. febr. 13. 08:49
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Mit hisztizel hapsikám? Egy nő nem kérdezne ilyet ugyanis a sajátját ismeri minimum. Szóval nem kell alakoskodni.
2019. febr. 13. 08:51
 17/22 A kérdező kommentje:
"Egy nő nem kérdezne ilyet" De mivel nem létezik a földkerekségen két egyforma ember, két egyforma nő és még lehetne estig ragozni, ezért ne általánosíts, Ferike!
2019. febr. 13. 09:00
 18/22 anonim ***** válasza:
29%
"De mivel nem létezik a földkerekségen két egyforma ember, két egyforma nő és még lehetne estig ragozni, ezért ne általánosíts, Ferike!" Itt írtad le a kérdésedre a választ. Nincs két egyforma ember mindenkinek más egyáltlán a szaglásunk sem egyforma. Akit vonzónak tartasz annál biztos, hogy kellemes illatot fogsz érezni(nyilván ha egészségügyileg rendben van az illető) ha viszont nem akkor meg nem.
2019. febr. 13. 15:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Oké meguntam! Sejtettem, hogy lesz minimum egy magadfajta majom, aki csak azért is belém köt! Kívánom hogy te is kapjál sok-sok hitetlenkedést, elutasítást meg flegmaságot ha tanácsot kérsz valaki(k)től! Te sem vagy különb a kamu kérdezőktől! Utoljára írok, szóval felesleges újból reagálnod, Gyuri bácsi!
2019. febr. 13. 15:11
 20/22 A kérdező kommentje:
19-es, ne haragudj, téged csak most látlak! Köszönöm szépen értelmes, emberséges válaszodat, most kicsit megnyugodtam.
2019. febr. 13. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!