Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy lannyal szexelek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lannyal szexelek az nem nagyon fertozesveszelyes? (En is lany vagyok)

Figyelt kérdés

Ha fiuval szexelek, azert egyes fertozesektol ved az ovszer ugye.

De ha mondjuk a baratnom megujjaz, de elotte mondjuk magahoz nyult, akkor ugye mar a testnedveink talalkoztak is.

Vagy mondjuk az ollozas. Bocs, ha hulye kerdes.

20/L

(Ertelmetlen valaszok es privat uzenetek kimeljenek, nem fogok ra valaszolni)

2019. febr. 11. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

És ha egy fiú ujjaz meg de előtte mondjuk ő nyúlt magához?

Nem kell fűvel fával lefeküdni, és ügyelni kell a higiéniára, de ez nem csak a leszbikus kapcsolatokra jellemző hanem mindre.

És ami azt illeti én a lányokban jobban megbízom ilyen téren, hogy nem csalnak meg, és hogy nem fekszenek össze felelőtlenül mindenkivel.

2019. febr. 11. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan lánnyal szexelj akiről tudod, hogy nem szokott mindenkivel össze vissza baszni, akiben megbízol stb. Lehet tesztet is csináltatni mielőtt lefekszel valakivel..
2019. febr. 12. 04:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták előttem is, nem kell fűvel fával lefeküdni. Én egyébként sosem szoktam magamhoz nyúlni mielőtt szexelnénk, ha már ott van a párom rá hagyok mindent, ő csak velem foglalkozik én csak vele, ollózni nem szoktunk. Vannak segédeszközeink, de azt sem szoktuk rögtön egymás után használni, mindig lemossuk.
2019. febr. 12. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Vegyetek patikába kesztűt. Jobb érzés is mert kevésbé tud megkarmolni.

A nem kell fűvel fával összefeküdni az meg szép dolog de nem 100%os. Elég egyetlen partner is hogy beszedj valamit...gomba, akármi.

2019. febr. 12. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az egy elég nagy tévedés, hogy a monogamia vagy a tartós párkapcsolat megvéd a fertőzésektől. Nem csak szex útján lehet elkapni a betegségeket, hanem onhiban kívül is. Ami segít ha megismerjük, amitől tartunk és felelős döntést hozunk.

Lánytól is mindent el lehet kapni, tehát ha közel biztos védelmet szeretnél, akkor el kell menni szűrésre szex előtt.

Halálos fertőzésekre érdemes szűrést vegeztetni: hiv, hepatitis C, hepatitis b, szifilisz és HPV. Védőoltás hepatitis b-re és hpv-re létezik, de az sem 100 százalékos védelem.

A hiv-et lánytól szex útján kevesebb eséllyel lehet elkapni mint fiútól, ha feltételezzük, hogy menstruáció alatt nem érintkeznek egymással.

Tudom ciki a szűrés, de ha az életunkrol van szó, akkor nem árt felelősen dönteni. Vannak helyen Budapesten, pl. Karolina úton.. ahol 12 ezer forintért 20 percen belül tudnak szűrni a 4 rettegett betegsegre. Van lelkisegély tanácsadás is náluk és máshol is (emailben), ahol segítenek jól dönteni, ha még kérdés van ezzel kapcsolatban.

2019. febr. 12. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Az éc ugyanúgy jelen van mint pasinál,úgy hogy jobb ha vigyázol.

Én ezért fogadtam cölibátust.

F/42

2019. febr. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!