Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon izgató, ha egy kapcsolatban a felek között huszonx év korkülönbség van?! Persze nem az én javamra, én lennék a fiatalabb, hiszen csak 25 körül vagyok. 😁
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 11:14
1/11 A kérdező kommentje:
Ja,és LESZBIKUS kérdés!
2019. febr. 9. 11:17
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez túl sok és ha nő hát... fúj
3/11 anonim válasza:
33 vagyok, és igen, számomra is vonzóak az 50 körüli nők.
4/11 anonim válasza:
Próbáltad is már idős nővel, vagy csak fantáziálsz róla? Azért abban a korban már meglehetősen szottyadásnak indulnak, a puncijuk is...
5/11 anonim válasza:
Számomra a korkülönbség nem szexi. Ha valaki megtetszett sosem a kora izgatott fel. Nekem ez valahogy nem a fétisem.
7/11 anonim válasza:
Egyetértek az 5# válaszolóval
Nekem sem a korkülönbség a vonzó hanem az adott személy
8/11 anonim válasza:
Nálam max tizenx év korkülönbség.
9/11 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem vagy egyedül. Én már 13-14 éves kislányként 35-40 év körüli nőkről álmodoztam. Jelenleg 21 vagyok és már jó ideje összeköltözve együtt élek a 45 éves párommal.
10/11 anonim válasza:
H engem a testi különbségek érdekelnének inkább mintsem a kapcsolat,bár korombeli leszbikkel is benne lennék a dologban.Fiatal LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!