Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok Valentin napon?
Figyelt kérdés
Elmentek valahová a párotokkal vagy otthon lesztek?
Étterem? Hosszú hétvége?
Romantikus séta?
Ha elmentek nem zavar titeket, hogy esetleg levágja a környezet, hogy nem csak simán barátnők vagytok?
2019. febr. 5. 19:59
11/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt elég sokan boldogtalanok :(
Én elviszem a páromat vacsizni, 2,5 évesek leszünk.
2019. febr. 6. 11:05
13/16 anonim válasza:
Mi is vacsizni megyünk, én nem szeretem a valentinnapot különösebben, szép dolog a szerelem, de nekem semmiben sem másabb a valentinnapi randi, mint egy sima romantikus randi ami amúgy is szokott lenni, de barátnőm szeret azért ilyenkor valami közös programot csinálni ami nekem sem szokott ellenemre lenni, én csak ezzel az ajándékozósdival nem szoktam nagyon egyetérteni. Alapvetően sosem szoktuk "takargatni" hogy nem csak sima barátnők vagyunk, nem szoktunk bújkálni, nyilván az utca közepén nem állunk le smárolni, de azt a pasijaimmal sem tettem sohasem(én is bi vagyok) Maximum csak amiatt szoktam picit aggódni, hogy mondjuk a pincér az étteremben homofób és ha leveszi, hogy mi a helyzet akkor beleköp a kajánkba vagy valami(de ez meg inkább csak paranoia), de az, hogy a környezet rossz szemmel néz vagy valami az nem szokott érdekelni, azért vagyok ott, hogy jól érezzem magam a párommal, ha valakinek ez nem tetszik az így járt.
14/16 anonim válasza:
Vendéglátózok szal én tudom mi megy ilyenkor az éttermekbe, ki se látnak a fejükből, és a kaja is rosszabb... mi szerintem itthon leszünk. Veszek a páromnak vmi szép fehérneműt ajándékba, de egyébként maradunk, együtt főzünk vacsorát és utánna közös habfürdő.
15/16 anonim válasza:
Döglök, soha nem értettem miért különbőzik a valentin nap egy rendes hétköznaptól, lehet azért nem értem mert nincs párom.
16/16 anonim válasza:
En semmit. Nin baratnom. Filmezek. Elfoglalom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!