Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok az exemre?
Én pl sosem tudtam szakítás után úgy gondolni rá mint egy barátra, mégha ő igen, ami azt jelentette hogy én nekem több érzelem volt mint benne. De még mindig nem jött rá hogy talán nem volt jó ötlet csak felfüggeszteni az egészet.
Én nagyon szenvedek, és várnám hogy végre visszatérjen, és érezzem, hogy tényleg jelentettem valamit neki.
De persze ez csak az én történetem
Köszönöm a válaszokat.
Az egész kapcsolat alatt kétségbe voltam esve, mert azt éreztem nem vagyok belé szerelmes. Gondoltam az elején, hogy ez az érzés csak azért van, mert még új a dolog neki is nekem is. Szerettem vele lenni, és meg volt a vonzódás. De úgy éreztem, nagyon labilis kapcsolat volt ez. Mikor én éreztem többet, ő kevesebbet érdeklődött, és ugyanez fordítva. Mert volt olyan időszak, mikor jobban előjöttek bennem az érzések és azt hittem túl jutottam magamon és megszoktam a helyzetet, hogy együtt vagyunk. De valahogy nem tudom. Lehet, hogy csak a helyzetet élveztem, hogy van egy barátnőm? De arra is gondoltam már, hogy amennyivel hamarabb mutatott felém érzéseket, annál gyorsabban felejtett el és ez zavar eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!