Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktátok mondani magatokról hogy a lányokat szeretitek, hogyan nevezitek meg magatokat? Meleg? Leszbi (~kus)? Homoszexuális?
Nekem még elég új ez az egész, nem tudom mi az elterjedt, legkevésbé idiótán hangzó...
Köszi előre is!
Hogy a lányokat szeretem, ennyi.
De amúgy a homoszexuális alatt hiába hivatalosan lányokat is lehet érteni, a fiúkra használják.
Meleget is inkább fiúkra, de az jobban belefér. Amerikában, Dél-Amerikát is beleértve amúgy szinte mindig a gayt (meleg) használják lányokra, fiúkra egyaránt.
Talán a leszbikus a leggyakoribb de én azt nagyon nem szeretem, kifejezetten a leszbit, mert általában negatív értelemben használják, szerintem a férfigyülölő, tüsi hajú, férfinak kinéző butch leszbikusokra asszociálnak sokan a szó hallatán, amikor valójában a leszbikusoknak csak egy kis rétege ilyen. Meg a leszbiből erednek a leszboszi, leszbicica, leszbika kifejezések amiktől herótom van, és általában le se tudják írni rendesen, sokat látom úgy hogy lezbikus ami szintén zavaró.
De te hívd úgy magad ami neked kényelmes,tetszik. :)
Én is, a lányokat szeretem/a nőket preferálom.
De szoktam magamat homoszexuálisként vagy melegként tituálni.
Barátok között pedig a bu-zi meg a hominyomi, amit legtöbbször használok. Bár mindkettöt használom ezen az oldalon is, kérdéstől függően.
Èn is a “lányokat szeretem” kifelyezést használom. Esetleg azt mondom hogy melee vagyok
Nagyon ritkán a “saját kapura játszom” is müködik. De ez környezet függö.
A lesz I/leszbikus szavakat nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!