Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus, biszex lányok van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, biszex lányok van olyan híresség aki heterónak vallja magát de nektek meggyőződésetek hogy nem az, vagy legalábbis úgy érzitek?

Figyelt kérdés
Ki az?

2019. jan. 14. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sabrina Carpenter
2019. jan. 17. 08:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Camila Cabello biztos hogy biszex
2019. jan. 20. 13:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: minimum de ha meleg lenne, vagy sokkal inkább a lányok vonzanák, még akkor sem lepődnék meg. Jó inkább biszex vagy pán de az hogy nem hetero az 100.
2019. jan. 20. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Gal Gadot

Nagyon oda vagyok érte mondjuk :D

2 vidit is találtam ahol nővel csókolózik.

2019. jan. 20. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Azert mondanam, hogy inkabb biszex, mert azert a sracokert is odavan szerintem, es nem csak megjatszas mert a fifth harmony elott is igy volt.

Camilan eleg nehez kiigazodni. Laurenen eleg konnyu volt

2019. jan. 21. 15:06
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg nehéz rajta kiigazodni, amikor beszél egy híres pasiról akkor tényleg elhiszem hogy odavan értük, de srácok közelében még nem vettem észre hogy úgy viselkedne mint lányok közelében szokott.

Laurenen tényleg könnyű, egyszer egy interjúban azt mondta hogy nem értette honnan tudták róla hogy biszex, amikor ő maga sem volt teljesen biztos, akkor hogy látták mások. Majdnem felnevettem, nekem annyira egyértelmű volt nála mindig is a szitu.

Sabrina Carpanteről és Gal Gadotról is láttam már ilyen "gay moments" gyűjteményeket a youtube-on, voltak gyanús dolgok. :D

2019. jan. 21. 15:19
 17/17 anonim válasza:
Gale Harold.
2019. aug. 14. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!