Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, biszex lányok van olyan híresség aki heterónak vallja magát de nektek meggyőződésetek hogy nem az, vagy legalábbis úgy érzitek?
Gal Gadot
Nagyon oda vagyok érte mondjuk :D
2 vidit is találtam ahol nővel csókolózik.
Azert mondanam, hogy inkabb biszex, mert azert a sracokert is odavan szerintem, es nem csak megjatszas mert a fifth harmony elott is igy volt.
Camilan eleg nehez kiigazodni. Laurenen eleg konnyu volt
Igen, tényleg nehéz rajta kiigazodni, amikor beszél egy híres pasiról akkor tényleg elhiszem hogy odavan értük, de srácok közelében még nem vettem észre hogy úgy viselkedne mint lányok közelében szokott.
Laurenen tényleg könnyű, egyszer egy interjúban azt mondta hogy nem értette honnan tudták róla hogy biszex, amikor ő maga sem volt teljesen biztos, akkor hogy látták mások. Majdnem felnevettem, nekem annyira egyértelmű volt nála mindig is a szitu.
Sabrina Carpanteről és Gal Gadotról is láttam már ilyen "gay moments" gyűjteményeket a youtube-on, voltak gyanús dolgok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!