Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehetséges, hogy valaki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valaki úgy veszti el a szüzességét, hogy a másik az egész kézfejét feldugja neki?

Figyelt kérdés

2019. jan. 7. 14:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok leszbikus biszexuális vagyok és agresszívnek meg ellenségesnek sem mondanám magam.

Engem is van hogy sokszor kiutálnak mivel nem vagyok teljesen leszbikus. Mégse veszek most emiatt egy kalap alá minden egyes leszbikust. Annyi aranyos teljesen normális meleggel találkoztam már hogy nem

is tudnám. De ha csak rossz tapasztalatom lenne se általánosítanék így.

Plusz most is ingerlitek őket. Ezzel a pontozással, a leszbikus válaszadók is ugyanúgy le vannak szavazva a leszbikuskategóriába szóval nem csak ők pontozgatnak ilyen vehemensen.

A leszbika gúnynévről nem is beszélve. Ez után ne te legyél megsértődve ha lepontoznak.

Engem is pontoztak már le és tudom hogy csak azért mert biszex vagyok pedik tök normális választ írtam. Olyan válaszok után ahol tényleg semmi rosszat nem írtam csak annyi a bűnöm hogy valaki előítéletes a biszexekkel és ugyanazt a kérdést egy leszbikus lánytól elfogadná...most mit csináljak,aii ilyen hülye annak amúgy is van elég baja az élettel.

De itt bem ez volt.

Először is megint egy csomóan nem vették észre a kategóriát, és emiatt állandóan az van hogy a kérdésre nem jönnek érdemi válaszok. Ez azért kb napi gyakoriság után elég frusztráló.

És igen van hogy hozzá tudnak szólni heterok is a kérdéshez, de nagyon sok esetben nem. Lehet hogy tényleg jó segítő szándékkal jönnek( bár nem ez a gyakoribb már nem azért) de egy hetero nem tud igazán jól válaszolni egyes leszbikus kérdésekre ahogy egy leszbikus sem a hetero kérdésekre és vegák se egyes húsevő kérdésekre. Ezen mi olyan meglepő? Nagyobb gondod ne legyen mint hogy ezért el vagy küdlve valahonan. Tudom hogy egyes leszbikusok ezt rohadt bunkó módon teszik, de ettől minden leszbikus ilyen?

Egyes homofób heterok miatt sok leszbikus öngyilkos lesz, akkkr most minden hetero homofób. Igen emiatt sok leszbikus utálja az összes férfit de te is ugyanezt csinálod azzal hogy utálod az összes leszbikust. És nem állok az ő pártjukon se de azért az őket ért támadások nagyságrendekkel nagyobbak.

És akkkr nem is beszélve azokról akik nem jóstándékkal hanem kifejezetten utálkozó, degradáló homofób meghegyzéseket jönnek tenni.

2019. jan. 7. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

Tehát akkor nem alaptalan... jól érzem hogy rühellik sokan a heteró férfiakat.

Mondjuk én aztán nem utálok senkit, pedig kétszer ért már homokos perverz szexuális zaklatás heteró férfiként... Úgy létszik a b...zik nem bírnak magukkal részegen, főleg az idősebb álházasságban élők.

de amúgy volt biszex barátnőm, és van egy normális meleg munkatárs/haver akivel semmi gond. Szóval nyitott vagyok.

Inkább úgy mondom akkor hogy a szexuális aberráltak akikkel volt konfrontációm bizony kivétel nélkül melegek voltak.

Szerintem a kérdés is kicsit ilyen... már technikailag is, mi a francért lenne több vagy kevesebb szüzességelvesztés ha megöklözi a partnerét? Ennyi erővel gumibottal is elveszthetné...

2019. jan. 7. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Persze nyilván vannak. De akármilyen undorító stílussal is beszélnek még róluk sem kell ismeretlenül véleményt alkotni nem tudhatod hogy pl nem erőszakolta meg egy pasi kislány korában amiért most így viselkedik. Nem akarom védeni őket de nem tudhatod. De alárulom hetero nők is vannak akik megutálták a férfiakat calamilyen oknál fogva nem csak a leszbikusok között előforduló jelenség.Meg leszbikusok közül is vannak akik barátkoznak fiúkkal és nem ők vannak kisebbségbe.

Sajnálom a rossz tapasztalatod de ez is olyan hogy érhetett volna bárki mástól. Tudom hogy viccesen hangzik de akár nőktől is miért ne simán.

És tök jó hogy nem vagy elítélő meg semmi, de akko muszáj volt a b**i szót használni. Lehet hogy le lesz szavazva megint a válaszod és a leszbikusokra fogod, közbe meg ki tudja lehet valahogy idetévedt egy unatkozó keves aranyos tök jófej meg normális meleg fiú aki nem egyenlő azokkal akik bunkó módon rádnyomultak és megbántottad ezzel a szóval. Te meg megint ajjh ezek a leszbikusok semmi rosszat nem mondtam és megint leszavaztak, ehhez értenek csak de agressszívak. :D

2019. jan. 7. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen
2019. jan. 7. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért tűnik tök értelmetlennek amit írtam mert előtte kb 5 válasz töröltetve lett. :D
2019. jan. 7. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
2019. jan. 8. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:

" menstruáció alatt is elszakad a szűzhártyája"

Hogy mi van!? Kérlek, mesélj még..

2019. febr. 23. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!