Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Nektek bejön ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Nektek bejön ha egy lány így néz ki?

Figyelt kérdés

-Hosszú barna haj

-Magas/Vékony

-Fültágító

-Tetoválás

-Kockás inget hordok sokat/Farmer dzseki

-Vans cipők(Aki imádja a torna csukákat és havonta újat vesz😂😂)

-Cső gatya

-Fogszabályzó

-Néha hordok bandanát

-Nem igazán sminkelek

-+Sportos, laza stílusom van

(Nem mondanák meg rólam,hogy a lányokat szeretem:D)

18/L

Nektek leszbikusok bejönnek az ilyen lányok?

2019. jan. 2. 09:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik a tetovalas de azt leszamitva meg a smink hianyat igen 21/l
2019. jan. 2. 15:40
 12/29 anonim válasza:
100%

Nekem bejön :D

17/L

2019. jan. 2. 17:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé eseteim az ilyen lányok, bár inkább az alacsony lányok tetszenek mert nem vagyok valami magas.
2019. jan. 2. 19:25
 14/29 jdfGabrella ***** válasza:
100%
Nem lehet rossz bőr.
2019. jan. 2. 20:51
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A vans cipő meg a kockás ing nem, meg a fültágító ami nagyon nem. Tetko attól függ mennyi, hol milyenek. Van ami nagyon nagyon bejön de van olyan is ami már sok.
2019. jan. 3. 07:38
 16/29 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem tudom, találkozáskor biztos nem a cipőd márkája lenne az ami számítana, a többi meg eléggé ez az "egyedi akarok lenni" benyomást kelti ahogy így leírod.. Persze semmi baj ha valakinek ez a stílusa de így megfogalmazva inkább eröltetettnek tűnik :) ..
2019. jan. 3. 11:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Yup, simán :D
2019. jan. 3. 13:41
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne jobb, ha inkább arról írnál te milyen vagy, mert az ember nem csak egy stílus. A ruházatod alapján nem is tudnám megmondani, hogy bejössz e. Ez csak egy stílus, általad kedvelt öltözékek listája, amiben adott esetben jól is érezheted magad és jól is állhat neked, ami szintén egy fontos dolog, de nem te vagy. Szerintem tök fontos, hogy az ember első sorban ne a külsőségeivel azonosítsa magát, és ne egy felsorolást közzétéve csináljon anonim statisztikát kinek jönne e be ezek alapján.. Te is tudod szerintem, hogy mindig is voltak és lesznek olyan lányok, akiknek tetszenek a fiúsabb lányok és az általad felsorolt ruhadarabok. Szerintem te inkább arra vagy kíváncsi, hogy TE kiknek jönnél be, rólad viszont semmit nem tudtunk meg. Elnézést mindenkitől, hogy ilyen mélyre vettem a témát, csak mindig érdekel az, hogy ha valaki ki tesz egy ehhez hasonló kérdést, mi mozgatja belülről. Egyébként nem akartam kekeckedni veled, kérdező. Nagyon fiatal vagy még és tök érthető és természetes, hogy ennyire érdekel ki hogyan vélekedik a külsődről. A személyes véleményemnél maradva, én ennyiből nem tudom megmondani, hogy bejön e egy ilyen lány, mert ez számonra több összetevős. 23/L
2019. jan. 3. 17:35
 19/29 anonim ***** válasza:
Mivel nem láttam rólad képet ezért nem tudom megmondani bejossz-e. Kép alapján sokkal könyebb... így teljesen biztosan nem úgy kepzellek el ahogy kinezek. Pl milyen tetoválásod van? 18l
2019. jan. 6. 19:01
 20/29 anonim ***** válasza:

Minuszpont:fütágitó.

Torna csuka.

Cső gatya.

A többivel nincs gond. De a fültágesz az a rész amivel nembiztos,hogy megakarnék barátkozni.

Torna cipő,cső gatya simán nem tetszik.

2019. jan. 6. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!