Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kapcsolatban normalis ha csak az egyik fel szereti fogdosni a masik mellet es feneket?
Figyelt kérdés
Parommal par honapja fekudtunk le eloszor mindig en voltam inkabb a dominans aktiv fel, szeretem fogdosni o azomban azt mondta hogy ez nem vonzza. Viszont alul szeret hozzam erni. Szerintetek ez normalis?2018. dec. 17. 23:03
1/13 anonim válasza:
Mi lenne nem normális abban hogy egy kapcsolatban szeretem fogdosni a páromat.
2/13 anonim válasza:
Szerintem az a normális, ha mindenki azt teszi ami neki vonzó es úgy érzi azt szeretne csinálni. A te párod ilyen, ne eroltess rá olyat amit nem akar.
3/13 A kérdező kommentje:
1. Nem ertetted a kerdesem, epp ez az hogy az normalis ket lanynal ha az egyik nem szeretne megfogni a masik feneket akar szex kozben? Nem olyan mintha nem vonzanak a lanyok?
2018. dec. 17. 23:54
4/13 anonim válasza:
Te írtad hogy ő azt mondta hogy ez nem vonzza. Erre írtam hogy egy kapcsolatban pedig ez lenne a normális, tehát a barátnőddel valami fura.
7/13 anonim válasza:
Nem ártana picivel több infóval rendelkezni a barátnődről, pl. volt-e már kapcsolata nővel/férfival vagy teljesen új neki a dolog. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez önbizalomhiányból fakad, nem elégedett a külsejével, amiatt zárkózik el. Vagy egyszerűen nincs hozzászokva a fizikai interakciókhoz, esetleg valami trauma érte korábban. Ezernyi ok állhat a háttérben. Finoman ki ki kellene puhatolnod, mi miatt ódzkodik az érintésektől. Beszélj vele erről és arról is, mi az, amit szeret, szetetne.
8/13 A kérdező kommentje:
De ez olyan fura? Marmint van olyan leszbikus aki a fiusabb lanyokat szereti es ilyenkor o nem kezdi el fogdosni.. igazabol nekem es neki is ez az elso noi kapcsolat
2018. dec. 18. 09:12
9/13 anonim válasza:
Igen, normális. A mi kapcsolatunkban is inkább csak a barátnőm az ilyen “fogdosós”, nem tudom nekem valahogy nem áll rá a kezem, mármint engem sem vonzank ezek a dolgok, pedig már régóta együtt vagyunk, nem pár hónap vagy egy-két év...
10/13 anonim válasza:
Jajj, tökre félreértettem a kérdést, most nézem csak! Akkor ebben tényleg semmi "nem normális" nincs, vegyétek semmisnek, amit írtam. Nagyon össze-vissza vagyok.
A nem tudok hanyadik 78 %-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!