Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudnám kideríteni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudnám kideríteni, hogy tetszem-e egy bizonyos személynek úgy, mint nő vagy csak szimplán szépnek tart?

Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezed.
2018. dec. 6. 08:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ennyire nyíltan lapkiterítős opció nem opció.
2018. dec. 6. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor az isten mentse meg tőled azt a bizonyos személyt!

Amúgy meg ismerkedj vele, és akkor majd kiderül.

2018. dec. 6. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha szépnek tart, akkor valószínűleg tetszel neki, mint nő. Ami miatt esetleg mégsem jön össze veled azok olyan prózai dolgok, minthogy esetleg párkapcsolatban él és szereti is az illetőt vagy egyéb okból nem akarja/meri megcsalni, esetleg te vagy párkapcsolatban és neki ez nem fér bele. A harmadik lehetőség, hogy a belső tulajdonságaid miatt nem jössz be neki annak ellenére, hogy jó nőnek tart.

Nem is értem igazából ezt a kérdést. A nők bonyolultak, de ennyire? Én akit szépnek tartok azzal általában össze is jönnék.

2019. jan. 3. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 63%-os!Azért merült fel a kérdés,mivel elég nagy a korkülönbség köztünk,és nem tudom rendelkezik-e egyáltalán bármennyi biszexuális hajlammal.Van párja,de szerintem ez egy viszonylag kihűlt kapcsolat,sok éve együtt vannak,és tudtommal azért van bőven veszekedés.
2019. jan. 3. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát pedig indirekt módon ha kell, de tisztáznod kellene vele a hajlamot.

Ezen kívül még a társadalmi elfogadottság részére is feltétlenül menj rá, mert a ha a hajlam meg is van benne, attól még nagyon erős lehet a "mit gondolna a társadalom", ami miatt nem menne bele.

2019. jan. 3. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Indirekt módon?Vagyis?

A társadalom egy dolog.Van,amit titokban lehet tartani...

2019. jan. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!