Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hányingerem szex közben?
Előre kihangsúlyoznám, hogy *leszbikus* kategória, viszont ettől függetlenül minden választ és segítséget szívesen fogadok.
Néhany hónapja ismertem meg a barátnőm, akivel csak néhány napja (kb 10) jutottunk el arra a pontra, hogy lefeküdjünk egymással. Bár a nagy elképzelést és pillanatot, hogy minden fantasztikus, romantikus, gyertyafényes lesz elrontotta az émelygésem, a hányinger és az mikor annyira rám tört a rosszullét, hogy le kellett állítanom a párom, hogy hagyjuk abba mert rosszul vagyok.
Vagyis azt nem mondtam, hogy rosszul vagyok, úgyhogy szegény sokáig azt hitte, hogy valamit rosszul csinált :S
Először azt hittem, hogy rosszat ehettem vagy valami vírus lappang bennem, de szinte minden próbálkozásunknál ez történik. Vágyom rá, vonzódom hozzá, de amint bele kezdünk és fokozódik a hangulat, egyszerűen rosszul leszek. Minél izgatottabb vagyok, annál erősebb a hányinger, szédülés, émelygés és kiszáradás...
Volt valaki hasonló helyzetben? Könyörgöm adjon valaki egy jó tippet, mert iszonyatosan rossz így...
Ő az első olyan nő, akivel eljutottam erre a szintre, hogy végre alkalmasnak találjak valakit arra, hogy le merjek feküdni vele. Erre tessék...
Fura az egész és ciki... :-/
Kérlek benneteket a "bunkó" válaszoktól tekintsünk el. A barátnőm gyönyörű, és nagyon vonzó, szóval nem undorodom tőle!
22L a párom, aki megértően áll az esett mögött 29L.
ééédes szivem....
annyira izgulsz és stresszelsz hogy idáig is eljutsz, hogy hányingered lesz.
Tudod mint mikor érettségi előtt állsz, vagy közönség előtt kell szerepelned, vagy bármi.
Én olyan parás tudok lenni hogy akkor is émelygek mikor az orvosnak be kell kamuznom valami betegséget hogy adjon táppénzes papírt... :)
Szerintem ez normális, bár ritka. Próbálj meg kicsit lenyugodni, és magyarázd el a barátnődnek a helyzetet, nehogy félreértés legyen belőle. Előbb utóbb ha sokszor kerültök olyan helyzetbe, már nem fogsz annyira izgulni.
Nekem nem a szexnél volt ilyen, hanem még a legeslegelején mikor még nem jöttünk össze csak tetszett.
Ha hozzám szólt, ha rám nézett, ha rám mosolygott, ha túl közel jött hozzám, ha hozzám ért, sőt, még az első csóknál is. Utána. Egyszerűen annyira felhergeltem magam, annyira izgultam és annyira jól éreztem magam hogy rosszul lettem. De mikor már megszoktam a jelenlétét, jobb lett és nem lettem mindig rosszul. Idő kérdése. :)
Egyetértek azzal, hogy valószínűleg a stressz a probléma, főleg ha ez az első ilyen jellegű eset amibe belecsöppentél :)
Érdemes átbeszélni a dolgokat a pároddal, ez nagyon sokat tud ilyenkor segíteni.
A másik probléma lehet a vérnyomásod is, ha ilyenkor hirtelen felugrik, az járhat szédüléssel, főleg, ha amúgy is alacsony.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!