Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek tőle, hogy hasonló a jelleme az anyjáéhoz mit tegyek?
Jajj, azt hiszem az én anyukám esetében is tartanának ettől, amilyen nagy a szája és amilyen fura dolgai vannak :D De én imádom így is. Aggodalomra meg nem lenne ok, szinte totál ellentéte vagyok, bár fura dolgok tekintetében nem esett messze az alma a fájától :D
Az általad leírtokra kitérve: ezalatt a pár alkalom alatt megfigyelhetted, nagyjából milyen típus a barátnőd (ilyen hamar egyértelművé vált ez a titulus?), nem mindenki teljes egészében az apukájára/anyukájára üt, mindannyian mások vagyunk, külön ember. Szóval én azt mondom, no para és ne az édesanyja személyiségét/jellemét vetítsd ki a barátnődre, őt magát ismerd meg minél jobban.
Meg kell ismerd elsősotban. Sokat kell vele együtt lenned. Nem feltétlen ugyan az a nézetük,stílusuk,jellemük.
Nekem 8 éve van barátnőm és sokat van az édesanyjával. Sokmindenben hasonlít is rá. Vannak jó és sajnos rossz dolgok is ebben,viszont elfogadom mert szeretem. A kapcsolatok kompromisszumra és bizalomra épülnek. Ez ki fog derülni nálatok is. Ha van olyan dolog benne ami megfog és sok olyan ami miatt imádni fogod akkor azt a pár dolgot amit esetleg át is vett az édesanyjától el fogod nézni. Lehet vita is lesz de az elmúlik majd. Viszont ha nagyon olyan akkor az is kiderül és akkor szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!