Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha nem merek nyitni felé?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, aki felkeltette az érdeklődésem, és biztosan tudom róla, hogy vonzódik a lányokhoz. Viszont csak látásból ismerem. Szívesen megismerném, de elég nehezen kezdeményezek élőben, pláne így, hogyha elutasítanának, még fél évig minden nap látnánk egymást, plusz nincs rá szükségem, hogy egy csomó ember megtudja még a próbálkozásomat. A kérdésem tehát az lenne, hogy mivel tudnék ennek ellenére közelebb kerülni hozzá, illetve rávezetni, hogy mi is a helyzet? :D
Mindketten ballagtok? Nincs egy közös ismerősötök, akiben megbízol eléggé, hogy beavasd és mondjuk segítsen valahogyan közelebb kerülni hozzá?
2018. nov. 19. 21:04
12/19 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan közös ismerős nincs, akivel elég jóban lennék.
2018. nov. 19. 21:47
13/19 anonim válasza:
Velem van egy ehhez hasonló helyzet, csak a dolog másik oldaláról :D Valahogy érzem, hogy nyitni akarna felém, mert mindig köszön meg instán párszor beszéltünk, de ennyi és más nem is volt :/
Ma szívesen beszéltem volna vele, meg írni is akartam neki, de aztán elfelejtettem xd
Na, de a lényeg, hogy legyél egy kicsit bátrabb! A magabiztosság mindig vonzó tud lenni! Főleg, ha már tudod, hogy a lányokhoz vonzódik;)
2018. nov. 19. 22:03
14/19 anonim válasza:
Ijesztően, mondhatni szóról szóra ugyan ilyen helyzetben vagyok, de én nem merek nyitni, nem tudom hogy kéne:/
2018. nov. 22. 21:19
15/19 anonim válasza:
Kérj segítséget valamiben. Utána légy hálás érte. Vagy próbálj bemenni utána a közös mosdóba és tegyél valamire megjegyzést, amikor közösen kezet mostok. Lehet erősebben is nyitni, hogy már régebb óta figyeled és tetszik a stílusa. És hogy nincs-e kedve meginni veled egy kávét/ teát/ forró csokit ??? Ilyesmi.
2018. nov. 22. 21:37
16/19 anonim válasza:
Kérdmeg hogy segitsen a tanulásban. Azt halottad,hogy jó (akármiben) ez inditásnak jó ...(most jut eszembe,pedig ezzel indithattam volna én is...)
Ha már megvan a "külön óra" akkor azt lehet tovább tolni,beszélgetni mindenféle témákról. Ha kialakul egy "kisbaratságmag" az jónalap lehet,arra hogy kitálalj és bevalld,hogy tetszik neked.
Pletyka nem lesz,mert a kutyát nem érdekli 2egymás mellet ülő,beszélgető lány.
Vagy utána mész a mksdóba és lesmárolod. Az elég egyertelmű nyitás.
2018. nov. 30. 00:47
17/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy írták-e, de ha ugye élőben nehéz, valami közösségi platformon? Van a baráti körömben olyan, aki például Instagramon ráírt egy lányra, és jól alakultak a dolgok. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!