Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mond olyat egy nőkhöz egyáltalán nem vonzódó nő a másiknak, hogy szépségem? Mondjuk pl kedvességből?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mesélte,hogy múlt héten egy szombati találkozón ezt mondta neki egy nála idősebb ismerőse,akivel viszonylag jóban vannak és állítólag meg is simította a fenekét is.Persze nem onnan indult a simítás,de odáig is eljutott a hölgy keze elvileg a "gesztus" végére.Csak szerintem fura a dolog?Barátnőm nem talál benne semmi kivetnivalót.A hölgynek egyébként van heteró párkapcsolata.Nekem akkor is furcsa...2018. nov. 5. 20:29
1/6 anonim válasza:
Az idősebbek! De az olyan anyáskodó! Ebben nincs leszbikusságra utaló!
2/6 anonim válasza:
Már megint nem olvastam végig!
Na ez így már más!
1 es voltam!
3/6 anonim válasza:
Szerintem csak így jelzi, hogy kipécézte magának.
4/6 anonim válasza:
Lehet a gesztus végén az a fenék érintés csak "véletlen" volt. Úgy értem, hogy nem tulajdonított neki nagy jelentőséget az említett hölgy. Egyébként is a heteró nők néha tudnak nagyon furcsa és zavarba ejtő gesztusokat tenni. Mindig pironkodva néztem, hogyan csapkodják egymás fenekét a lányok a suliban és dicsérik egymást, hogy milyen "szexi asszony" ez meg az a lány.. :D
5/6 A kérdező kommentje:
#4:De barátnőm elmondása szerint nem egy viccelődős szitu volt ez.Számomra ezért is meglepő.Vagy csak "én fújom fel" a témát,mert biszex vagyok?
2018. nov. 5. 21:26
6/6 anonim válasza:
Mondhat. Ebben nincs semmi.
Túl reagálod.
Tudod vannak olyan gesztusok,mozdulatok,cselekvések amit egyesek szerint furák(fenék fogás/simogatás) pedig a végre hajtó ember nem szándekosan tette.
Ha valakinek megsimogatom a hátát akkor feneke "útban" lesz amikor a kezem ujjra magam mellé engedem.
A szépségem pedig szerintem anyáskodó/elismerő megjegyzés. Nem pedig leszbikus megnyilvánulás.
Vannak olyan mozdulatok is világban amitől kb:homosexualis kapcsolatot vizuálnál. Pedig sem az aki adta,sem aki kapta nem meleg...
Lazits nem minden sexről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!