Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a műkörmösöm. Ő idősebb, 40 éves, de nagyon fiatalos és elképesztően gyönyörű. Egyedülálló.

3 hónapja járok hozzá, és mindig kivágott felsőben van szóval alig bírom levenni a szemem a melléről ami már néha kellemetlen... És mindig kedves, egyszer meg is dícsért hogy gyönyörű vagyok és megsimogatta a hajam hogy milyen szép hosszú és selymes. Honnan tudjam meg, hogy ő szeretne-e tőlem valamit? Legszívesebben megcsókolnám de nem merem. Teljesen oda vagyok érte.

Vagy hogy adjam a tudtára? Hogy derítsem ki, hogy én tetszem-e neki?

Jövőhéten megyek hozzá újra.

21/L

2018. nov. 4. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

A nők megszokták dicsérni a másik nőnek a haját stb..de ez nem jelenti azt, hogy vonzódik is hozzád, vagy tudod róla, hogy nem heteró?

42/N

2018. nov. 4. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla ilyen téren semmit, nem volt még szó erről :/ bár nem hiszem hogy leszbikus. Csak néha olyan furán néz meg sokat mosolyog rám. Van olyan is mikor csend van pár percig, csinálja a körmöm és néha összetalálkozik a tekintetünk, olyankor teljesen elpirulok...
2018. nov. 4. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, próbálj olyan témáról beszélni vele, hogy milyen emberekkel volt együtt a múltban stb.. Hátha kiderül róla, hogy volt dolga nővel és megpróbálhatod
2018. nov. 4. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsonak igaza van. Ez jo otlet! Vagy esetleg beszelgessetek a hobbijairol, es ha, van kozos erdeklodes ajanld fel neki, hogy csinalhatnatok kozoden programot. Mozit nem ajanlom, mert ott nem igazan lehet beszelgetni.
2018. nov. 4. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező szeretnék tőled kérdezni . Mindig is a nőkhöz vonzódtál? Ha nem hogy élted meg azt amikor rájottél hogy a saját nemedhez vonzódsz?
2018. nov. 4. 23:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: már általánosban 6-7 osztályban is megnéztem a szebb lányokat, volt aki kifejezetten tetszett, de nem gondoltam rá hogy leszbikus vagyok. 9.-ben gólyatáborban ittunk egy kicsit és csókolóztam az egyik lány osztálytársammal, persze titokban. Ő biszex. 11.-ig időnként kavartunk, csak aztán lett neki is kapcsolata és nekem is így ráhagytuk, de jó barátok maradtunk. Volt néhány fiúval párkapcsolatom de egyikbe se tudtam beleszeretni, itt már kicsit fura volt a dolog, aztán megismerkedtem egy lánnyal aki szintén a nőkhöz vonzódik és beleszerettem. 1 évig együtt jártunk, gyönyörű kapcsolatunk volt, de annak már vége. Nem rég egy 32 éves nővel jártam, szintén nagyon szerettem. Viszont tetszett, hogy tapasztalt és nagyon gyönyörű. Vele 4 hónapig jártam. De 18 évesen jöttem rá, hogy nem biszex vagyok hanem leszbikus. Eleinte szégyelltem a “másságomat” de mostmár büszkén felvállalom. Akik fontosak számomra elfogadják hogy a nőkhöz vonzódom, nem pedig csak úgy divatból mint ahogy sokan. Ha bárki hasonló helyzetben van, ezt nem kell szégyellni. Ha valaki nem fogad el olyannak amilyen vagy, nem érdemes az illetővel foglalkozni. :)
2018. nov. 5. 03:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!