Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők! Mennyire tartod fontosnak, hogy a pároddal a politikai nézeted megegyezzen?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék politizálni, csak felmerült bennem a kérdés.

Olyan is válaszoljon, aki nem foglalkozik annyit a politikával vagy egyáltalán nem érdekli, mert azért mégis neki is van valamilyen véleménye tudatalatt x és y stn pártról.

2018. okt. 29. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Attól, mert én fideszes vagyok, ő meg kétfarkú, még nem fogok szakítani vele. És ha érett nő, ő sem velem. Ezek nem számottevő dolgok abban a tekintetben, hogy valakivel együtt legyek-e vagy sem.
2018. okt. 29. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán van olyan párt Magyarországon, akit komolyan tudok venni... Elmentem szavazni, de a hétköznapi életben nem veszek részt politikai témájú beszélgetésben. Meghallgatom mások véleményét és elfogadom, még ha nem is értek vele feltétlenül egyet.

Nem az zavarna a másik félben, ha máshogy gondolkozik, hanem ha túl sokat foglalkozna politikával. Ha számára az egy központi kérdés az életében, akkor nem illünk össze.

2018. okt. 29. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Számomra nagyon fontos, hiszen hosszútávon, együttéléskor nem mindegy, hogyan látja a világot, hogyan gondolkozik bizonyos dolgokról. Az biztos zavarna, ha homokba dugná a fejét, és nem akarna véleményt formálni vagy gondolkodni. Ha nem is egyezik meg, de a hasonlóságnak jelen kell lennie a nézeteinkben.
2018. okt. 29. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Abbol a tekintetbol fontos, hogy egyszeruen nem tudok ertelmes embernek tartani valakit, aki fanatikus egy partot illetoen vagy EGYERTELMUEN rosszul lat egy politikai helyzetet. Azert mondom hogy egyertelmuen, mert aprobb nezopontok nyilvan lehetnek relativak, de osszessegeben, ha valami rosszul mukodik es o azt mondja az ugy tok f4sza, akkor nekem onnantol nincs vele jovom.
2018. okt. 29. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Többnyire hasonló politikai nézeteink vannak (bár ő liberálisabb, én baloldalibb), de egyikünk sem politizál.

Őt jobban érdekli az ilyesmi, mint engem, viszont nem konfliktusforrás. Ha szóba kerül, értelmes, érett beszélgetéseket tudunk folytatni.

2018. okt. 31. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk nem hasonló.Azonban hogy ebből ne is legyen gond nem beszélünk róla.Ha viszont szóba kerül nyugodtan pár szót váltunk róla és váltunk másik témára.

Jobb lenne ha egy nézetünk lenne,de nem emiatt választom a párom.

2018. nov. 1. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!