Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők! Mennyire tartod fontosnak, hogy a pároddal a politikai nézeted megegyezzen?
Nem szeretnék politizálni, csak felmerült bennem a kérdés.
Olyan is válaszoljon, aki nem foglalkozik annyit a politikával vagy egyáltalán nem érdekli, mert azért mégis neki is van valamilyen véleménye tudatalatt x és y stn pártról.
Nem igazán van olyan párt Magyarországon, akit komolyan tudok venni... Elmentem szavazni, de a hétköznapi életben nem veszek részt politikai témájú beszélgetésben. Meghallgatom mások véleményét és elfogadom, még ha nem is értek vele feltétlenül egyet.
Nem az zavarna a másik félben, ha máshogy gondolkozik, hanem ha túl sokat foglalkozna politikával. Ha számára az egy központi kérdés az életében, akkor nem illünk össze.
Többnyire hasonló politikai nézeteink vannak (bár ő liberálisabb, én baloldalibb), de egyikünk sem politizál.
Őt jobban érdekli az ilyesmi, mint engem, viszont nem konfliktusforrás. Ha szóba kerül, értelmes, érett beszélgetéseket tudunk folytatni.
Nekünk nem hasonló.Azonban hogy ebből ne is legyen gond nem beszélünk róla.Ha viszont szóba kerül nyugodtan pár szót váltunk róla és váltunk másik témára.
Jobb lenne ha egy nézetünk lenne,de nem emiatt választom a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!