Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért vannak ilyen furcsa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen furcsa érzéseim?

Figyelt kérdés
Néha azt érzem, hogy talán egy nővel boldogabb lennék kapcsolatban. De amikor ismerkedek rájövök, hogy butaság mert azokkal a nőkkel akikkel társkeresőn ismerkedem, valahogy nem jövünk be egymásnak, vagy messze lakunk, vagy nem vagyok elég meleg. Úgyhogy abbahagytam és most már inkább férfiakkal próbálok ismerkedni, mert az egyszerűbb. Emiatt azt gondolom, hogy talán biszex vagyok de még abban sem vagyok biztos, mert lehet hogy én csak így romantikusan ábrándozom kapcsolatról nővel, de néha meg azt érzem hogy leszbikus vagyok. Voltam már szerelmes nőbe. De nem értem miért vannak ilyen érzéseim, hogy akaratom kívül vonzódok nőkhöz?
2018. okt. 25. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:
A vonzalom akaraton kívül vagy van, vagy nincs, nem szabályozhatod, kihez vonzódsz. Úgyhogy ezt nem is értem. Meg eleve nem vágom, mi a problémád. A társkeresés nem egy könnyű folyamat, akár nőt, akár férfit keresel. Felesleges beskatulyáznod magad, aztán azon agyalnod, vajon beleillesz-e abba, amit az a fogalom takar. Ismerkedj mindkét nemmel vagy ha inkább nőt képzelsz el magad mellé, akkor velük. Szerintem azért van csak benned ez a bizonytalanság meg tinglitangliság, mert nem futottál össze olyasvalakivel, aki igazán megfogott volna. Ha ez bekövetkezik, nem lesznek kétségeid.
2018. okt. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!