Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Érdekes ez az egész. Úgy értem, hogy a legtöbb pasi valószínűleg ennek örülne, hogy huuu lehet egy csajjal barátság extrákkal kapcsolatom meg valaki belém szeretett és ez érdekes, hogy te ennek nem örülsz.
Lehet, hogy nem tetszettek a lányok vagy nem tudom. :D
Ritka az a pasi, aki ilyen lehetőségeket kihagyna és inkább barátkozni akar lányokkal, mint kapcsolatot vagy szexet.
Szegeny artatlan srac..a gonosz lanyok hogy rad vetik magukat:D
A baratsag tenyleg nem igy mukodik, hogy jo akkor leszbikkel kezdesz..vagy megkedvilet egymast, vagy nem... engem pl rettentoen idegesit mikor valaki csak azert akar megismerni mert leszbi vagyok.
Nekem pont most volt egy év ismertség után egy ilyen esetem. Nem mondta ki a lány de határozottan érződött mindenből, hogy szerelmes volt belém és már nem bírta barátságban.
Tulajdonképpen én is ugyan így vagyok mindig. Hogy nem szeretnék kapcsolatot, mert inkább a karrieremmel foglalkoznék, ezért csak élvezem, hogy lányokkal beszélhetek. Az már más tészta, hogy "olyan" lány sem volt még na mindegy.
Erre én még nem is gondoltam, de működhet a dolog leszbi lánnyal. Ugyanakkor az is benne van, hogy befigyel a tricikli effektus. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!