Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, előnyösnek tartjátok a külsőtöket?
Sosem voltam felszínes, de nem a középkategóriába sorolnak engem (sem alá). És ahogy idősödtem azt érzem, hogy kicsit felszínesebb lettem. Már több kell kívül, hogy valaki vonzzon, mint pl tiniként.. Furcsa ez mert nem tartom magam ettől jónak sőt.. de sok ember meg ezt ki is mondja, hogy elvárja legalább az ő szintjét... Ti hogy álltok ehhez? Ha magas lenne a mérce a múltatok miatt el tudnátok engedni? Ha elengedte valaki hogyan csinálta?
21/L
Mit nevezel "magas" mércének?
Ez így elég tág fogalom, kinek mi a magas, és mihez viszonyítva.
A szerelem vak. Aki tudatosan teszi lejjebb a lécet, az szembeköpi magát. Az nem lehet boldog, sem őszinte.
Előnyösnek tartom a külsőmet inkább, minthogy hátrányosnak ;-)
Szóval mindenkit az exedhez mérsz?
Csak külsőleg vagy belsőleg is?
Ő milyen volt?
Mindenkinek más a szép kérdező, lehet, hogy mert neked az exed gyönyörű, az másban nem mozgat meg semmit sem, hiába tudja pl. hogy igen, ő a tipikus szép nő.
A felszínesség szerintem az, hogy ha alapvetően valakit elutasítasz azonnal személyesen ahelyett, hogy egy picit megismernéd. Azért mondom, hogy személyesem, mert pl. társkeresőn ígyis-úgyis mindeni felszínesen válogat, hogy megfogja-e másikban valami vagy sem.
A másik meg, rég rossz, ha mindenkit az exedhez mérsz és nem önmagához, hogy megfog-e benne valami, mert akkor te még nagyon nem vagy túl rajta. Lehet persze, hogy külsőleg nem olyan szép az új párod, ha van, de mégis olyan érzéseket vált ki belőled, hogy körbefutod a házat a pincétől a padlásig. Szóval ez a "szint" dolog baromság, aki ezt állítja, annak leginkább a 0-hoz közeliek a belső értékei...
A kérdésre válaszolva, nem tartom előnytelennek, csak teljesen átlagos.
Igen,előnyösnek tartom a külsőmet,egyedül azt nem szeretem magamon,hogy nagyon vékony vagyok-bár sokan dicsérik az alakom.Más emberekkel szemben nincsen mércém-vagy vonzónak találok valakit,vagy nem (bár nyilván nekem is vannak ideáljaim,nem ragaszkodom hozzájuk).Eleve nem lehet senkit sem bekategorizálni úgy,hogy melyik szinten áll a "szexiség skálán".
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!