Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Őszintén, előnyösnek tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, előnyösnek tartjátok a külsőtöket?

Figyelt kérdés

Sosem voltam felszínes, de nem a középkategóriába sorolnak engem (sem alá). És ahogy idősödtem azt érzem, hogy kicsit felszínesebb lettem. Már több kell kívül, hogy valaki vonzzon, mint pl tiniként.. Furcsa ez mert nem tartom magam ettől jónak sőt.. de sok ember meg ezt ki is mondja, hogy elvárja legalább az ő szintjét... Ti hogy álltok ehhez? Ha magas lenne a mérce a múltatok miatt el tudnátok engedni? Ha elengedte valaki hogyan csinálta?

21/L

2018. szept. 30. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit nevezel "magas" mércének?

Ez így elég tág fogalom, kinek mi a magas, és mihez viszonyítva.

2018. okt. 1. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

A szerelem vak. Aki tudatosan teszi lejjebb a lécet, az szembeköpi magát. Az nem lehet boldog, sem őszinte.

Előnyösnek tartom a külsőmet inkább, minthogy hátrányosnak ;-)

2018. okt. 1. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Én magamat vonzónak és csinosnak tartom, és teljesen meg vagyok elégedve magammal. Annyi hogy alacsony vagyok szal aki a hosszú combokra indul be annak nem én vagyok az embere. De a párommal kapcsolatban sosem voltam szigorú, ha megfog benne valami szinte teljesen mind1
2018. okt. 1. 00:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Magas mérce alatt egy gyönyörű exet értek, ami viszonylag friss, szóval befolyásol. De senki más nem szép, pedig előtte sosem néztem a külsőt..
2018. okt. 1. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Szóval mindenkit az exedhez mérsz?

Csak külsőleg vagy belsőleg is?

Ő milyen volt?

2018. okt. 1. 00:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a szép kérdező, lehet, hogy mert neked az exed gyönyörű, az másban nem mozgat meg semmit sem, hiába tudja pl. hogy igen, ő a tipikus szép nő.

A felszínesség szerintem az, hogy ha alapvetően valakit elutasítasz azonnal személyesen ahelyett, hogy egy picit megismernéd. Azért mondom, hogy személyesem, mert pl. társkeresőn ígyis-úgyis mindeni felszínesen válogat, hogy megfogja-e másikban valami vagy sem.

A másik meg, rég rossz, ha mindenkit az exedhez mérsz és nem önmagához, hogy megfog-e benne valami, mert akkor te még nagyon nem vagy túl rajta. Lehet persze, hogy külsőleg nem olyan szép az új párod, ha van, de mégis olyan érzéseket vált ki belőled, hogy körbefutod a házat a pincétől a padlásig. Szóval ez a "szint" dolog baromság, aki ezt állítja, annak leginkább a 0-hoz közeliek a belső értékei...

A kérdésre válaszolva, nem tartom előnytelennek, csak teljesen átlagos.

2018. okt. 1. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Én előnyösnek tartom magam igen, illetve mikor hogy. Van, amikor nem vagyok kibékülve magammal, ilyenkor kicsit depis leszek. Számomra külső megfog belső megtart, valamint a szerelem kicsit megszépít, de nem hiszem hogy el tudnám engedni a legutóbbi mércét, én úgy érzem legalább azt meg kéne ütnie a következő embernek, ahhoz hogy szerelmes tudjak lenni.
2018. okt. 1. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz egy tip-top ex után leadni a mércét. Voltam már ilyen helyzetben, vagy elengeded ezt, vagy keresel magadnak egy hasonlóan jót/jobbat. 28/F
2018. okt. 1. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen,előnyösnek tartom a külsőmet,egyedül azt nem szeretem magamon,hogy nagyon vékony vagyok-bár sokan dicsérik az alakom.Más emberekkel szemben nincsen mércém-vagy vonzónak találok valakit,vagy nem (bár nyilván nekem is vannak ideáljaim,nem ragaszkodom hozzájuk).Eleve nem lehet senkit sem bekategorizálni úgy,hogy melyik szinten áll a "szexiség skálán".

18/l

2018. okt. 1. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Átlagosnak mondható, nem tartom magam se szépnek, se csúnyának. Ha valaki egyszer szeretni fog, így fogad el, ahogy vagyok. 18/L
2018. okt. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!