Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hiányzott már annyira egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzott már annyira egy kapcsolat, hogy olyannal is belementél, aki annyira nem is volt vonzó számodra?

Figyelt kérdés
Csak a törődés miatt? Meddig tartott? Mi lett a vége?
2018. szept. 22. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Megszerettem, aztán pofára ejtett. Nem éri meg semmilyen tekintetből.
2018. szept. 22. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

És az amúgy is tisztességtelen a másikkal szemben, ha azt hiszi szereted,de te csak kihasználod hogy törődjön veled.

Alapvetően rossz a gondolkodásod.

Egy kapcsolat a KÖLCSÖNÖS vonzalomról,szeretetről,tiszteletről,odaadásról,aljas dolog ha te nem adsz semmit csak elveszel.

Ha meg annyira "csak törődésre " vágysz,nem kell egyből kapcsolatba rohanni, mert egy kapcsolat felelősséggel is jár. A törődésre ott van a családod és a barátaid....Kivéve ha már nem beszélnek veled, mert csak akkor kerested fel őket ha szükséged volt valamire...

2018. szept. 22. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyenbe mér nem, de volt hogy annyira tapasztalatot akartam szerezni hogy elkezdtem járni egy olyan lánnyal aki nyíltan megmondta hogy nem szerelmes belém. Én sem voltam beléesve,de ma már nem mennék bele így egy kapcsolatba.
2018. szept. 22. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem, már nem hiszem hogy belemennék ilyesmibe. Kétszer volt erre példa: egyszer egy fiúval a szeretethiány miatt, de abszolút nem élveztem azt a 3 hónapot, mert nem voltam szerelmes, még csak nem is szerettem, mint barátot. És legutóbb kavartam így egy lánnyal, de egy idő után elkezdett az idegesíteni, ha mondjuk simogatott,vagy ilyesmi. Annak meg nem sok értelme van. Hiába csak a törődésre vágyom, a másik nem egy bábu akivel azt csinálok amit akarok.

19/bi

2018. szept. 23. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!