Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bebeszélheti valaki magának hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen?2018. szept. 7. 17:47
11/16 A kérdező kommentje:
De ha valaki mindig is a fiukhoz vonzodott aztan rajon hogy igazabol egy kalandot el tudna kepzelni egycsajjal (am fiatal vagyok valtozhat meg elvileg) de am sose volt szerelmes lanyba szoval az se biztos h biszex lehet cska kivancsiii... szoval elegge raparaztam es bebeszeltem magamnak mit trgyek
2018. szept. 7. 18:28
12/16 anonim válasza:
Volt egy ilyen kérdés ma... Hogy más hetero pasi is kiprobálná e a szopást. Nézd meg az első választ.
13/16 A kérdező kommentje:
De a fiuknal ez mas nem?
2018. szept. 7. 18:32
14/16 anonim válasza:
Miért lenne fiúknál más?
Amúgy meg ettől még nem biztos, hogy biszex vagy. Pl egy csóknál nem mondanám. De ha szexelsz egy lánnyal egynél többször is, akkor szerintem az vagy. Hiaze Biszexualitás, szerelem nem "szükséges". Vonzalom és történések kellenek.
Lehet, hogy oda jutnál nem is tudnád megtenni, addig meg nem tudhatjuk!
15/16 anonim válasza:
Én biszex nő vagyok. Soha érzelmeket el nem tudtam képzelni és nem is éreztem másik lány-nő iránt, sem kapcsolatot, azt csak és kizárólag férfival. Ennek ellenére volt szexuális kapcsolatom nőkkel is, viszont párkapcsolatom és érzelmeim csak is pasi iránt.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszii varok meg komikat tapasztalatokat
2018. szept. 7. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!