Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lgbt. Keveset szexelünk. Én 21 L és párom 27 L?
Egy leszbikus pár vagyunk, 2 éve vagyunk kapcsolatban.
Én nagyon keveslem a köztünk lévő szexet, mostanság alig ha szexelünk havi 1x vagy akkor sem. Nem tudom mit tegyek, sokszor hoztam neki fel ezt a témát, mondtam hogy én többet igényelek ennél, nekem nem eleg a havonta egyszer vagy a kéthavonta. De mindig azt mondja, hogy fáradt vagy ehhez hasonlókat. Mégkérdeztem, hogy tetszik neki valaki más vagy megcsal-e, mondta hogy nem. Nem mintha lenne ideje mikor talalkozgasson mással, tehat a megcsalás ugrik a miérték listájából. De mégis mi lehet ennek az oka? Csak nekem van szükségem minimum 4x hetente? Nem tudom, az elején elég sűrűn szexeltünk, de ennek már több mint 1 éve...
Vissza szeretném hozni azt a játékosságot, ami minden kapcsolat elején van, de nem tudom mit tegyek. Sokat veszekszünk mostanában én tiszta ideg vagyok stressz miatt is, és szex nélkülözése miatt is. Hiányik az az énje, amikor vadul szexeltünk amikor ránk jött, hiányzik az a játékosság, a tűz...
Van valakinek valami tanácsa? Gondokoztam azon is már hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak, hisz sokáig nem bírom már ezt. Fiatal vagyok, szexelni akarok 21 évesen amennyiszer jól esik, és nem akarok pókhálót "noveszteni". Nem tartom normálisnak a havi 1x alkalmat vagy annyit sem. Szeretem a párom, de gondolok magamra is..
Egy olyan kapcsolatba akarok lenni amelyikben kiélhetem a szexuális vágyaim is, nem csak azt hogy együtt sok programunk van stb.
Még együtt vagyunk..
nem sok változott a dolog
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!