Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az, hogy sehol sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sehol sem találok egy nekem megfelelő lányt?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta jobban érdekelnek a lányok. Természetesen 18 éves koromig még fiúval sem voltam, most egy fiúval vagyok párkapcsoaltban, ő egy évvel fiatalabb tőlem. Szerencsére nem erőltetős és ő is nyitottabb típus és tudja rólam, hogy lányok is érdekelnek. Viszont lányokkal még sosem volt szerencsém komolyabb szintig eljutni és a környéken sincs egy belevaló lány, gondolok itt arra, hogy merje felvállalni, ne csak futókaland legyen, stb. Szerintem sokkalta jobban érezném magam kapcsolatban egy lánnyal és testileg is sokkalta jobban vonzanak a fiúknál. Baráttommal a szexuális életünk sem a legjobb, bár őt ezt nem zavarja. Ősztől kezdek egyetemen Budapesten és remélem ott nagyobb szerencsém lesz lányokkal kapcsolatban.

2018. júl. 15. 22:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Najó...ahogy írtam a párommal elég nyitottak vagyunk, de az egészet leírni felesleges lenne ...
2018. júl. 15. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

"Már kiskorom óta jobban érdekelnek a lányok."

Kiskorod óta? Vagyis már gyerekkorodban kívántad őket? Ez fura.

"Természetesen 18 éves koromig még fiúval sem voltam."

Ez miért is annyira természetes? (Főleg egy magadfajta koraérett lánynál.)

"Most egy fiúval vagyok párkapcsoaltban."

...de azért már szívesen félrenyalnál, ugye? Mert a fiú nyitott. Értem. ...és a leendő barátnőd? Ő is ilyen magától értetődő természeteséggel fogadná el, hogy őt csak egy afféle pót-tartaléknak szánod? Szerintem, lövésed sincs, mit jelent egy párkapcsolat...

2018. júl. 15. 23:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem értem miért olyan hihetetlen a "kiskorom óta". Egyszerűen ránéztem egy akkor idősebb lányra és tudtam, hogy érdekel (na jó nem tudom pontosan elmagyarázni, de tisztában voltam az érzéseimmel) ilyen viszont fiúknál nem fordult sosem elő.

A "Természetesen 18 éves koromig még fiúval sem voltam" azt jelenti, hogy nem tudtam pontosan megmondani milyen a beállítottságom mivel nem volt velük tapasztalatom sem, olyasféle "sohasem tudod meg milyen amég ki nem próbálod", bár ezt általában az azonos nemű kapcsolatra mondták nekem.

Hiába írnám le a kapcsolatunkat úgy is hülyén jönne le másoknak, ezért felesleges. Tisztában vagyunk vele, hogy nem leszünk együtt sokáig több ok miatt is.

2018. júl. 15. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Azért mert a pasid után senki nem akar hozzádnyúlni, Brrrr..
2018. júl. 16. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Az előttem szólóval annyiban értek egyet, hogy csak azért jöttél össze egy fiúval, mert lány nincs? És akkor most szerinted hány lány mondja ezek után, hogy na gyere? Nem tudom... nekem sincs barátnőm, mert nem találok igazán nekem való lányt, de eszembe nem jutna ezért összejönni egy fiúval, főleg lefeküdni is vele. Oké, hogy biszex vagy, ez meg akkor azzal jár, hogy éppen azt a nemet szereted, akivel együtt vagy. Őszintén, nem értem mi a baj. Mert ha nem szereted a fiúd, akkor miért vagy vele?
2018. júl. 16. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazabol a kerdesnek semmi koze a kifejtesben levo tartalomhoz...
2018. júl. 16. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha fiuval jarsz , akkor ne jatsz se a fiu se egy masik lany érzéseivel. Nem tudom hany éves vagy bizonyara mar felnott, szoval dontsd el mit szeretnel, es cselekedj.

Erzelmileg magadhoz kotni meg egy embert szerinzem hiba lenne ha nem becsulod a fiut sem, a lanyt sem biztos hogy fogod. Es en azt gondolom hogy nem mindegy hogy valakinek lelancolod a leket vagy tartod a kezét.

Én azt mondom, gondold at ujra es legyel masokta tekintettel.

21/L

2018. júl. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!