Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szent László gimiben vannak leszbikus lányok?
Hali, én is Lászlós vagyok ^^
Leszbikusról nem tudok, de 2 barátnőm biszexuális, egy pedig pánszexuális :)
(Ők is szintén Lászlósok)
Minden gimnáziumban vannak leszbikus lányok és nem csak egy:'D
Még a legvallásosabb helyeken is bár iskola és személy függő ki mennyire vállalja fel.
16L
Bírom hogy egy csomó ember azt hiszi hogy azért mert Szent Lászlóról lett elnevezve, egyházi suli vagyunk. Mindig jót kuncogok rajta, főleg úgy hogy E-s ként a vallás annyira nem szerepel az életemben (a természettudományok annál inkább).
Első voltam :)
Nem Szent Lászlós voltam,de vallásos suliba jártam. Mindenki azt mondta (meg hitte),hogy a vallás körül forog minden,de nem! Természettudományok szakon végeztem,nem a valláson volt a hangsúly,sőt. Még a vallás órák helyett is matek volt, bió vagy kémia,néha fizika:))
De vallásos suliban is voltak,vannak és lesznek leszbikusok;biszexek. Én is egy voltam közülük:)
Egyik haverom mondta,hogy néha az ilyen nagyon vallásos sulisok a legbolondabbak,legbevállalósabbak. 😁
Tudom, hogy a László nem vallás orientált iskola :)
És azt is tudtam, hogy vannak leszbikus lányok, csak akartam megerősítést Lászlós diákoktól.
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!