Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha azt éreztem hogy tetszettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt éreztem hogy tetszettem egy nőnek úgy hogy barátja van az azért van mert jeleket kerestem vagy tényleg tetszettem neki?

Figyelt kérdés
Volt amikor kettesben kedvesen becézgetett. De ha akart volna valamit akkor nem lett volna pasija ugye? Sokszor éreztem hogy túl kedves volt.
2018. júl. 11. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok:D
2018. júl. 11. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul ő ilyen vagány, régen fiúsnak mondható volt. De totálisan azt gondolnám róla hogy leszbi de legalábbis bi.
2018. júl. 11. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogyan becézget? Milyen Veled kettesben?
2018. júl. 11. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg 11 elején mindig simogatta a fejem pedig nem is beszéltem vele soha, meg észrevettem hogy órákon figyel engem és néha mosolygott nekem, meg egyszer amikor hiányoztam a suliból megkérdezte a barátnőmet hogy jól vagyok...tudom, elég fura de így volt. Most nyílván van barátja ezért nem tudom megérteni, hogy miért csinálta ezt velem :(
2018. júl. 13. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!