Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bűntudatom van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kívánom az egyik távoli rokonom. Volt már olyan hogy egymás mellét nyalogattuk de szerintem kényszerítve érezte magát nem tudom. Viszont itt a nyár és szeretném ha megtörténne köztünk (fiatalabb nálam) de ha belegondolok annyira undorító szánalmasnak érzem magam hogy egy lányt kívánok és pont egy rokon. Viszont ha ott lenne a nyár mikor talizunk nm tudom hogy mit tehetnék hogy megtortenjen hogy hogy vehetem észre hogy ő is akarja e vagy hogy én hogy adjam tudtára :( annyi minden jár a fejembe :(2018. jún. 26. 19:48
1/6 anonim válasza:
Felejtsd el.
Kissé beteg dolog a saját rokonodat molesztálni.
2/6 anonim válasza:
Mennyire távoli rokon? Másod-unokatesók már házasodhatnak, szóval ha ilyen vagy távolabbi, akkor nyugodtan. De ha nem vérrokon, akkor szerintem közelebbi is belefér (pl.unokatesó unokatesója a másik szülő ágáról).
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon távoli nen tudom honnan mert a anyukám keresztanyjának v is ugy lett anyum keresztanyja hogy anyukám anyukájának a barátnője na és neki az unokatestvérének a gyereke. Egyébként én 19 vagyok ő meg 16
2018. jún. 26. 20:18
4/6 anonim válasza:
Már bocsi, de akkor nem is igazi rokon...
5/6 anonim válasza:
Ne tekints rá úgy mint egy rokona:D inkább mint egy barátra, akit a családod által ismersz.
Ez a dolog elég összetett, a legjobb lenne ha rákérdeznél nála. Nyilván nem ezzel indítotok mikor találkoztok. Ha elfogadást egy tanácsot akkor semmiképp se nyomulj rá .. várd meg amég ő lép és jeleket ad.
Sok sikert 🤗
16L
6/6 anonim válasza:
Ez szerintem sem számíg rokonságnak. Akkor lenne ház ha pl. unokatestvéred lenne, testvéred szóval ilyen közeli rokon, de még csak vérszerint sincs közötök egymáshoz, nem is számít rokonnak. Szóval ha úgy érzed, hogy ő is benne lenne, akkor hajrà. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!