Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányook, ti is imádjátok Hayley Kiyoko-t?
Egyik kedvenc előadóm Hayley, szinte minden zenéjét imádom, főleg a nemrég kijött What I Need című számát *-* (Olyan szívesen lennék a helyében, annyira mázlista, gyönyörű lányok veszik körül mindenhol xdd) Hayley is the Lesbian Jesus bitches, i love her so hard
Nektek melyik a kedvenc dalotok tőle, valamint ti is vagytok annyira mániákusak, mint én? xdd
Rákerestem... egyik barátnőm vág ilyen fejet atom részegen.
Bocsi
Olyan kegyetlenek vagytok lányok :D
Szerintem szép nő, bár nekem most már túl lányos, sokkal jobban tetszett a Varázslók a Waverly helyről c. sorozatban, olyan vagány, nőcis és kemény volt ^.^
Amúgy a Girls like girls a kedvencem.
én is imádom, meg lepődtem h ennyire sokan nincsnekek róla jó véleménnyel. :D
tényleg azt mondják rá h ő a lesbian jesus
azt a klipet én is imádom, meglepődtem azon a csókon. azt hittem h először csak ölelés lesz és onnan lesz egy csók, de hát nem. :D
what i nedd, pretty girl -az 'új' kedvenc aztán utána feelings, girl likes girl és a gravel to tempo
A Curioust utálom!
Várom hátha jön valamikor ide haza koncertezni, a
years and years nem lenne meglepő. majd összefoghatnánk. :D
Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik normális választ adtak ^^
Akik meg nem, azoknak csak szólok, hogy feleslegesen jöttek ide poéntalan poénokat ellőni, bár véleményt leírni le lehet, csak azt kevésbé bunkón és durván is meg lehetne tenni... De hát ez van, nem mindenkibe szorult empátia
IGEEEN!!! :D
Nem vagyok rajongó, de vannak olyan klipjei és számai amik nagyon ott vannak.
Girls like girls a kedvenc nekem is, de jobban belegondolva talán csak a klip miatt fogott meg ennyire. :)
Örülnék ha jönne koncertezni, biztos elmennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!