Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lányok tetszenek? Milyen korosztály? Van parotok?
Külsőre nekem is fontos,hogy tetszen benne valami,teljesen mindegy,hogy mi.Imádom,ha van olyan kis "gödröcske" az arcán mosoly közben 😍. Legyen ápolt mondjuk,lányosabb lány,de nem plázacica,szóval arra gondolok,hogy simán viseljen egy farmert ,tréninget, pólót tornacipővel:)). Ne legyen nádszál vékony,azok a lányok tetszenek,akiken van mit fogni +5-6 kg nem zavar,sőt!:D
Belsőre meg legyen humoros,empatikus,érzékeny,őszinte és türelmes. Ennyi jutott most hirtelen eszembe:)
A csillagjegyem elég tüzes jegy,ezért írtam a türelmet is,mert hozzám kell kicsi:)) elég tüzes,heves természetem van:D jaa és bevállalós is vagyok,-ezt a barátaim mondják inkább..😁
Szingli vagyok,úgyhogy szabad írni (de azért az édeshármast kihagyom):))
19L
Álltalában a fiúsabb lányok tetszenek, nincs párom.
17/L, szóval nálam lehetőleg idősebb legyen.
Nekem külsőre lényegében annyi, hogy álljon neki jól az a stílus amit képvisel, vagyis inkább látszódjon rajta hogy úgy tényleg önmaga :D Meg hát nyilván ne legyen igénytelen. Belsőre már sokkal nehezebb a dolog, de imádom az intelligens lányokat jó humorral, főleg ha a szövegük is vagány :D
18/L
belsőre, legyen kémia szikrázzzon a levegő és tényleg szeressük egymást...
külsőre, legyen nagyon csinos és legyen izlése
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!