Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies leszbikus nők nektek milyen nők tetszenek?
En nőies no vagyok, es az ilyenek is jonnek be. Modellkedem, úgyh leginkabb csak ilyen nőkkel van lehetőségem ismerkedni.
Mennyi az a kicsi súlyfelesleg? Szerintem ha olyan a testalkatod, h kb fel se tunik,mert eloszlik rajtad, csak kg ba latszik, az szerintem senkit se zavarna. Az meg kulon jo h próbálod is leadni.
Nekem főleg nőiesek, de van hogy fius is és inkább legyen kicsit husi mint vézna :)
De ugyis egyén válogatja (ha lesüt róla hogy üres a feje akkor ugyse kéne, hiába neki van a legszebb teste a világon...)
Én nekem baromira a fiús alkatok, akik szépen öltöznek és rövid hajuk van.:)
Ha nem lenne göndör hajam, én is lennék iylen.
17/L
Csak a nőies nők jöhetnek számitásba.
Azért vagyok leszbi mert a nőket szeretem.(nem saját szöveg) de teljesen igaz.
A kis felesleg nem számít,lelehet fogyni,a képeken a nők szonyuan szexik.
Tényleg nem mondanám rájuk,hogy kövér vagy hasonló.
Irj nyugodtan nekik,azzal is előrébb jutsz.
Nőiesek, vékonyak, de az első nő tetszik itt, ő arányos, és ami a legfontosabb, gyönyörű arca van.
20/L
A nöies nöket szeretem. (én is az vagyok.) A számomra tökéletes nönek hosszu haja lenne, vékony de a csípöje szélesebb, és gyönyörü mosolya.
Persze ezek csak ábrándozások. A személyisége bármilyen nöt elbüvölövé tudom tenni. Az a fontos, hogy jó szándékú, kedves és megértö legyen. :)
Miért vagyok 0%-on? Mert ahhoz nem egyetlenegy szavazat kell.
Valakinek sz.rul esett hogy bejönnek a teltkarcsú nők is? Csak próbáltam a kérdezőt felvidítani hogy nincs semmi baj az alakjával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!