Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elképzelhető, hogy egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy egyszer elhagy a szerelmem egy másik nőért mert belefárad abba amit csinálok?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok. Megismertem társkeresőn egy nőt aki minden szempontból tökéletes számomra. Közben egy férfit is megismertem hozzá nem vonzódom, de így általa hogy hozzáköltöztem, egy városban élünk a barátnőmmel. Akit nagyon szeretek soha egy férfit sem szerettem annyira mint őt, hiába élek egy férfival. Ő tulajdonképpen csak azért kell mert nem merem felvállalni, hogy a nőket is szeretem. A családom nem elfogadó ilyen téren, meg szeretnék egy gyereket. A barátnőm egyre nehezebben viseli ezt el, és a találkozásokat is nehéz mostanában megoldanom. Nagyon rosszul viselném ha elhagyna mit csináljak hogy ez ne történjen meg, mert ő a legfontosabb nekem.
2018. jún. 16. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
De az a fiú akit most hülyítesz? Rá nem gondolsz. Egy ember életével játszol...
2018. jún. 16. 14:39
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Nyolcas voltam...
2018. jún. 16. 14:40
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem hülyítem, ő egy felnőtt férfi. Millió jelet észrevehetne azzal kapcsolatban, hogy nem vagyok belé szerelmes.
2018. jún. 16. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem hiszem hogy mentesít. Mentél. Közös élet háztartás pénz . Ez nem tréfa. És ha családot akar?
2018. jún. 16. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Hát igen, a leszbikus kategóriában senki nem tudja, hogy milyen érzés, hogy titkolnóznia kell a szerelméről. :DDD Senki.

Nőj fel és tedd ezt helyre de nagyon gyorsan, különben tényleg helyrehozhatatlan lesz a kapcsolatotok. Ne kifogásokat keress.

2018. jún. 16. 14:53
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Dehogyis vagy te biszex. Olyan leszbikus vagy, mint a szél. Az élettársadat átvered, magadon erőszakot teszel.

Hagyd abba, csak kínzod magad, ebbe beleőrülsz. Harmincévesen vállald föl magad, és talán eleinte okozol néhány rossz napot a családodnak, de bele fognak törődni.

2018. jún. 16. 15:37
 17/21 A kérdező kommentje:
16. Nem vagyok leszbikus voltam szerelmes férfiakba, élveztem velük a szexet. De most egy nőt szeretek.
2018. jún. 16. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

Szegény barátnőd. Csoda, hogy még együtt vagytok. Én kitettelek volna az elején. Durva, hogy el tudja viselni, hogy pasid is van és gondolom szexelsz is vele.

Én ezt nem tudnám elviselni, hogy a barátnőm mással szexel, ráadásul egy pasival...

Jobb lenne tisztázni mindent.

30 évesen azért már benőhetne a fejed, hogy ne teljes egészében a családod véleményétől függj.

Plusz még a pasit is hitegeted. Elég szánalmas.. Legalább szakítanál vele, hogy keressen egy nőt, aki tényleg vele akar lenni és nem csak rajta élősködni.

2018. jún. 16. 18:34
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Szegény baratnőd, szegény "pasid" ... oké, hogy felnőtt ember és hogy el tudja dönteni maga is, de ha hitegeted, ráadásul ha fülig szerelmes beléd, a családoddal is találkozik, együtt is laksz vele, simán lehet hogy nem esik le neki a tantusz, hisz a szerelem néha vakká teszi az embert... próbálj meg az ő szemszögéből nézni egy kicsit a dolgokat... de a barátnőd helyébe se lennék... minden nap azzal a tudattal élni hogy akit szeretek az más mellé bújik be az ágyba nap végén stb... fú b..sszus nem vagy semmi. Valahol írták elöttem, hogy baromi önző vagy, nos egyet kell értenem, hiába pontoztátok le a választ... Én leszbikus vagyok, szintén még otthon élek még, ahol titkolnom kell mindenki elött, de ehhez biztos nem lenne gyomrom... nem félsz hogy esetleg robban majd a bomba, és a sok hazudozásod egyszer visszaüt? Amúgy meg 30 éves FELNÖTT nő vagy te is (mint ahogy írtad a pasidnál) simán le tudtál volna lépni otthonról, senkinek semmi köze hozzá hogy kihez/hova költözöl... Elég gyenge jellem lehetsz, hatalmas megfelelési kényszerrel ha ilyen hazugságokba vetetted magad olyanokért akik nem is érdemlik meg...
2018. jún. 16. 21:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Te a szuleid eletet eled.

Legy bator, es lepj egy nagyot, kezd a magad eletet elni!!

Kezdetnek lakj egyedul.

2018. jún. 17. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!