Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tudom, hogy elcsépelt kérdés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy elcsépelt kérdés, de tapasztalataitok szerint milyen netes leszbikus/biszex társkereső oldalak vannak melyek aktívak, és amelyekre megéri regisztrálni?

Figyelt kérdés
21L

2018. jún. 14. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a legmegbízhatóbb még mindig az, ha elmész melegek számára rendezett eseményre. A bulit nem ajánlanám, szerintem ott is az emberek nagy része egyéjszakást keres. Viszont ha van egy komolyabb esemény, ott talán még lehet ismerkedni.
2018. jún. 15. 14:26
 12/19 anonim ***** válasza:
#11-es, tudsz mondani olyan eseményeket, amire tényleg érdemes elmenni?
2018. jún. 15. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
A Labrisz szokott különböző eseményeket szervezni. Van közöttük beszélgetős est, kiállítás, filmklub, stb.
2018. jún. 15. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Most talaltam egy rapidrandit , csak lanyoknak.

Qlit.hu-n , keress ra!

2018. jún. 15. 18:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. jún. 15. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Én sweetcandy-n találtam meg életem szerelmét :) igaz egyikünk se hitt ezekben a társkereső oldalakban és mindketten kb csak kíváncsiságból nézünk fel, nem hosszú kapcsolatot kerestünk, aztán első találkozásra szerelem volt. Vagyis mai napig nem tudjuk eldönteni hogy már előtte is azok voltunk e, kb 3 hétig csak üzeneteket küldtünk, aztán telefonon beszéltünk vagy egy hónapig mielőtt találkoztunk, na ott már azért oda voltunk a másikért :D :) szóval hajrá. :)
2018. jún. 16. 00:21
 17/19 anonim ***** válasza:
A sweetcandy egy ideje már nincs..
2018. jún. 16. 00:41
 18/19 anonim ***** válasza:

A sweetcandy volt a legjobb :(

Köszi a Labriszos tippet , remélem a kérdező is talált itt hasznos infókat. :)

2018. jún. 18. 10:14
 19/19 anonim válasza:

Szia! Tudom, hogy elég régi ez a kérdés, de ha még nem találtad meg a párodat és Te is hasonló beállítottságú vagy mint én (az igazit keresi), akkor írj és meglátjuk a továbbiakat!

27 L/L

2021. nov. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!