Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sejthet valamit, ha nem tudja rólam, hogy melyik csapatban játszom?
Van egy butch lány, aki tetszik nekem. Elég jóban vagyunk, de személyes témákról még nem igazán beszéltünk sosem.
Eddig ilyen módon próbáltam jelezni felé, hogy érdekel:
- ha véletlen egymáshoz értünk, meg sem mozdultam. Semmi jelét nem adtam annak, hogy zavarna. Sőt, néha direkt igyekeztem úgy helyezkedni, hogy "véletlen" hozzáérjek
- viccelődöm vele, igyekszem megnevettetni
- ha tehetem, a közelében vagyok
- múltkor ugyanarra vezetett az utunk és elkísértem egy darabig, csak hogy beszélgessünk. útközben beültünk egy gyors fagyira (tényleg csak 5 perc volt az egész), és ülhettünk volna szemben egymással, de úgy volt kialakítva a hely, hogy egymás mellett is lehetett ülni. velem szembe akart leülni, de szóltam neki, hogy mellém is ülhet, elférünk...
- gyakran nézek a szemébe hosszabb ideig
- facebookon többször írok neki, mint korábban
- néha elsütök kétértelmű poénokat a jelenlétében. Semmi durván egyértelműre nem kell gondolni, csak nagyon burkoltan beleszövöm a mondandómba az lmbtq témát
- néha bókolok neki. ha pl. olyan póló van rajta, aminek a színe nagyon tetszik, megdicsérem
Ha rajtam semmi külső jele nincs annak, hogy akár a lányokhoz is vonzódnék, és egy átlag beszélgetésből sem ez jön le, csak az ilyen elejtett félszavakból és cselekedetekből, akkor szerintetek észrevehet belőle bármit is? Róla tudom, hogy leszbikus.
Kérdezz rá. Tapasztalatból mondom, ne húzzátok egymás agyát sokáig.
Hívd el egy közös programra, aztán mondd el neki, hogy tetszik neked. Ennyi az egész. Sok sikert!:)
Igazából az a pillanat gondolkoztatott el először, amikor olvastam egy könyvet, ő ott volt mellettem, és egyszer csak észrevettem, hogy túl közel ült hozzám. A feje majdnem hozzáért az enyémhez. Aztán pedig átnyúlt a karom felett, hogy ne lapozzak tovább, mert beleolvasott. A karját nem vette le az enyémről legalább fél percig. Gyakorlatilag nem tudtam mozdulni, de nem is nagyon akartam. Ilyen közel általában nem engedek senkit magamhoz.
A másik, amikor a napokban várta a liftet, én kb 5 méterre voltam tőle, és közben végig engem nézett. Elkaptam a tekintetem, majd vissza, és még mindig nézett. Végül mikor látta, hogy már majdnem elnevettem magam, akkor szólalt meg. (Átlagos dolgokról beszéltünk előtte, arra reagált.)
Ezek is valahol jelentéktelen dolgok, de beleégtek az agyamba és ez "zavart össze".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!