Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy tudassam vele, hogy tetszik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam vele, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, hetero. Eddig magamról is ezt gondoltam (és bocs, hogy itt kérdezek, nem a bi kategóriában, de az tele van nyálcsorgató pasikkal - bár ahogy olvasgatok, ez is). De teljesen odavagyok érte. Zavarban vagyok a közelében, megmukkanni sem tudok normálisan. Félek, hogy hülyét csinálnék magamból.
2018. jún. 7. 12:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Annyiszor gondoltam rá, hogy elmondom neki, de nem tudom, hogy képes lennék-e erre. Nem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán, hogy milyen hatással lenne a további kapcsolatunkra, hiszen elkerülni nem lesz lehetőségem.
2018. júl. 9. 10:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp minds el neki. Lehet, hogy nem is hetero. Sose tudhatod. ;)
2018. júl. 25. 10:08
 13/19 anonim ***** válasza:
utolsó, szerinted létezik, hogy valaki abszolút heteronak mondja magát és mégsem az...?
2018. júl. 25. 19:46
 14/19 A kérdező kommentje:

egészen eddig, az elmúlt 3 évtizedben én is ezt gondoltam magamról.

2018. júl. 25. 19:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik. Egy jó darabig én is annak mondtam magam.

Másrészt, ha nem mondta, csak úgy gondolod, akkor meg tényleg nem tudhatod. Nagyon sok emberen nem látszik. Rólam például még senki nem mondta meg. Olyan volt már, aki nem csodálkozott amikor megtudta, de ha csak a külseje alapján próbálod meg kitalálni, akkor tényleg SEMMI nem 100% :)

2018. júl. 25. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én kiválasztottam abszolút heteronak mondja magát, de valahogy mégsem ezt érzem rajta... ahogy rám néz, ahogy átölel.. azt mondja szeret, szép vagyok, édesemnek, életemnek hív ... bár ezek lehetnek felszínes üres szavak, lehet mindenki másnak ezt mondja....
2018. júl. 25. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy mi lett a sztori vége :)
2019. márc. 22. 09:48
 18/19 anonim ***** válasza:
facebookon szivecskezd be a kepeit...ennyi jut eszembe :D
2019. máj. 16. 14:58
 19/19 A kérdező kommentje:
ezen túl vagyunk. Messengeren is rendszeresen mennek a szivecskés emojik. Oda-vissza.
2019. máj. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!