Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Pinkvanillia velemenyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pinkvanillia velemenyek?

Figyelt kérdés
Par napja regisztraltam fel, de nagyon kihaltnak tunik.:/
2018. máj. 26. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok a kamus, sok az idősebb nő (35-40+), de fiatalak is vannak (mmint 18 alattiak).

Sok hármasozó van, és főként a szexre mennek az emberek.

De persze vannak normálisak is, akik nem csak szexet akarnak, hanem kapcsolatot.

De tegyél ki magadról képet, mert a kép nélkülieknek nem igazán írnak vissza.

2018. máj. 26. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Én kb. egy éve használtam, és pár találkozón voltam is ottani lányokkal. Itt vannak a tapasztalataim:

- Először napokig dumáltam ott egy 19-20 körüli lánnyal, aztán egyik napról a másikra eltűnt.

- Rámírt egy 35 éves nő, aki alkalmi kalandot keresett.

- Voltam egy szuper randin egy 18 éves csajjal, aki intelligens volt, okos, és még szép is. (Végül nem jött össze semmi több, de én szúrtam el, nem ő.)

- Összebarátkoztam egy 14 éves lánnyal. (Egyrészt a kora miatt nem lett köztünk több, másrészt ő még szerelmes volt egy másik lányba.)

- Egyszer találkoztam egy 25 körüli nővel, aki a barátjával harmadikat keresett az ágyba. Végül nem lett ebből sem semmi, mert nyárra hazaköltöztem abból a városból, ahol laktak (én ott járok egyetemre).

Nagyjából ennyi. Tényleg sok ott a kamu, de vannak normális emberek is, a 14 (azóta 15) éves lánnyal még mindig jó barátok vagyunk azóta is.

2018. máj. 26. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jött be, mindegyik kamus volt, én inkább élőben ismerkedem.
2018. máj. 26. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is fent vagyok, természetesen képekkel.. És sajna olyan (kamus) nőkkel is akik vagy idősek, vagy fiúsak, vagy épp szépek de alkalmit keresnek csak.

Egy szó mint száz, nekem nem jött be maga az oldal. Gondolkozok rajta lehet ki is törlőm magam.

2018. máj. 26. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is inkább barátkozásra használom. Ritkán, de azért bele szoktam botlani értelmes emberekbe, akik akár hosszú levelek írására is hajlandóak, és egész mély témákról el lehet velük beszélgetni.
2018. máj. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!