Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudom, hogy leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy leszbikus vagyok-e vagy sem, esetleg azért nincs fiúm 25 évesen, mert gátlásos vagyok?

Figyelt kérdés
Egyébként fizikailag vonzanak a nők,de közben azért vágynék egy férfival való kapcsolatra is.De nem tudom, hogy az utóbbit nem csak a konvenciók miatt?
2018. máj. 19. 09:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Még az jut eszembe, hogy lehet tudat alatt óom magam attól,hogy pasial kapcsolatba kerüljek, hogy nehogy belecsússzak egy olyan rossz házasságba,mint amilyen anyámé?

Lehet valaki a szülei rossz házassága miatt leszbikus?

Vagy ez már túl....?

2018. máj. 19. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen a szüleid rossz házassága tuti , hogy tud nyomot hagyni a gyermekek életében, ami aztán később az egész életére kihatással lehet, de emiatt nem hinném, hogy leszbikus lennél .
2018. máj. 19. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem egy pszichológussal is átbeszélhetnéd ezt a kérdéskört, hátha tud valami okosat mondani.
2018. máj. 19. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Hú, durva volt olvasni, néhány részt akár én is írhattam volna, csak pár évvel fiatalabb vagyok nálad. Tettél fel olyan kérdéseket, amikre csak te tudod a választ, szerintem olyat is, amit csak tapasztalás útján tudsz majd megválaszolni. Elsősorban magadban kéne tisztáznod ezeket, melyik nem iránt érzel szexuális vonzalmat, ha érzel egyáltalán, mert akkor aszexuális nem lehetsz. Voltál-e már szerelmes nőbe vagy férfiba. Ha tartasz egy önvizsgálatot és a korábbi, illetve a mostani érzelmeidet, érzéseidet tudatosítod, kevesebb lesz a kétely benned. Minél kevesebb a tapasztalatod valamiben, annál ingoványosabb területen mozogsz és magadtól távolinak érzed az egészet, a párkapcsolat témával én így vagyok pl. Biztos te is vágysz már egy társra, csak mivel ennyire bizonytalan vagy és talán félsz is, tudat alatt menekülni akarsz a csalódásoktól és abba a csigaházba húzódnál vissza, ami eddig is a biztonságot jelentette. Meg kellene tudni elôször, hogy te ki vagy és mit szeretnél, amiben pszichológus segíthet, ahogy a fenti válaszoló is írta és akkor talán könnyebben boldogulsz...
2018. máj. 19. 14:09
 15/16 A kérdező kommentje:

olyan igazi nagy szerelmet nem éreztem

max azt, hogy egy közeli barát fiú olyan jó,kedves velem,meg legyezgetné a hiúságom,ha azt mondatnám, hogy ő az enyém

de nem vagyok egy magamutogató típus

az is lehet, hogy frigid vagyok agy aszexuális?

2018. máj. 19. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Páran írták, hogy képzeld el a jövődet valakivel. Én nem gondolom, hogy ezt ennyire egyszerűen el lehetne dönteni, mivel egész életemben srácot láttam a lelki szemeim előtt, mikor behunytam a szemem, mégsem szerettem egyetlen embert sem igazán az előtt a lány előtt, akiért mind a mai napig képes lennék lemondani a világ összes férfijáról.

Éppen ezért értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy ez majd csak idővel válik el, és tapasztalatokat kell szerezned, emberekkel kell érintkezned hozzá. Arra a kérdésre, hogy mire vágysz igazán, illetve hogy kívánod-e a szexet, csak te adhatod meg a választ, mi nem látunk a fejedbe. Szerintem sem ártana elnézned egy pszichológushoz, nem azért, mert olyan hatalmas probléma lenne veled, csak azért, hogy segítsen neked kicsit saját magad kibogozásában.

2018. máj. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!