Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy leszbikus vagyok-e vagy sem, esetleg azért nincs fiúm 25 évesen, mert gátlásos vagyok?
Még az jut eszembe, hogy lehet tudat alatt óom magam attól,hogy pasial kapcsolatba kerüljek, hogy nehogy belecsússzak egy olyan rossz házasságba,mint amilyen anyámé?
Lehet valaki a szülei rossz házassága miatt leszbikus?
Vagy ez már túl....?
olyan igazi nagy szerelmet nem éreztem
max azt, hogy egy közeli barát fiú olyan jó,kedves velem,meg legyezgetné a hiúságom,ha azt mondatnám, hogy ő az enyém
de nem vagyok egy magamutogató típus
az is lehet, hogy frigid vagyok agy aszexuális?
Páran írták, hogy képzeld el a jövődet valakivel. Én nem gondolom, hogy ezt ennyire egyszerűen el lehetne dönteni, mivel egész életemben srácot láttam a lelki szemeim előtt, mikor behunytam a szemem, mégsem szerettem egyetlen embert sem igazán az előtt a lány előtt, akiért mind a mai napig képes lennék lemondani a világ összes férfijáról.
Éppen ezért értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy ez majd csak idővel válik el, és tapasztalatokat kell szerezned, emberekkel kell érintkezned hozzá. Arra a kérdésre, hogy mire vágysz igazán, illetve hogy kívánod-e a szexet, csak te adhatod meg a választ, mi nem látunk a fejedbe. Szerintem sem ártana elnézned egy pszichológushoz, nem azért, mert olyan hatalmas probléma lenne veled, csak azért, hogy segítsen neked kicsit saját magad kibogozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!