Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol ismerhetnek meg olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetnek meg olyan korombeli (en 20 vagyok) lanyokat, akikkel randizhatnek?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igazság szerint itt is lehetne de nagyon kérdéses, hogy valóban lánnyal beszélgetel.

Egyébként valóban sok féle (lipstick, tomboy, (stone)butch, femme stb...) leszbikus megfordul a gyakorin, és ha mázlid van, akkor valóban lány ír rád és nem egy kamuzós pasi.

A beszélgetés folyamán kiderülhet a turpisság.

16/L

2018. máj. 3. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is lehet irni:)

19/LL

2018. máj. 3. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekemis lehet irni:) 16/L
2018. máj. 8. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogy látom sok ember írt neked. A csajszi tanácsát érdemes megfogadni, tényleg vannak itt elég beteg elméjű, idős férfiak, akik tini lányoknak adják ki magukat...

Régebben nekem is volt ilyesmi élményem.

Egyébként én is szívesen ismerkednék, ha gondolod.

18/L

2018. júl. 2. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!