Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kategória. Mi a véleményetek arról ha egy fiús lány nem borotválja a lábát?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 10:02
1/11 anonim válasza:
Kicsit érdekes, én is fiús lány vagyok de szoktam borotválni . De számomra nem múlna rajta semmi.
2/11 anonim válasza:
Engem nem zavar.
A punciját szőrtelenítse(a szeméremdomb maradhat természetes),mert szexnél zavaró lehet a szőr, egyébként a töbi helyen úgy hordja a szőrt(vagy festi-igen ilyen is vanXD)ahogy akarja:D
3/11 anonim válasza:
Én szeretem a ha szőrtelenítve van, eddigi fiús barátnőim is mind borotválta.
4/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna mivel amugy is a fius lanyok jonnek be meg talan tetszene is hogy fiusabb ezaltal:)
5/11 anonim válasza:
Én fiús lány vagyok de szoktam borotválni a lábam. Ez szerintem nem attól függ hogy az illető fiús-e vagy sem. :)
6/11 anonim válasza:
Jobban tetszik ha szőrtelenítve van.
L/L
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok :)
2018. ápr. 27. 20:29
8/11 anonim válasza:
Csak a tanulság kedvéért, ma kaptam egy iylen üzenetet:
"A szőr nem zavaró, hanem biológiai védelmi vonal, nőgyógyászok véleménye és józan ész. Aki még nem küzdött méhnyaki fertőzéssel, az úgy gondolja, a szőr zavaró. De majd nehogy rosszul járjon… Leszbikusok közt pedig nincs szex, csak szarakodás. Szex férfi és nő között van. Ez az élet ősi rendje. épeszű férfinek meg vonzó a szőr a puncin"
Ha vki kapott még privit Duel123-től, csak akkor nyissa meg, ha hasonló tartalmat akar olvasni...
9/11 A kérdező kommentje:
Igen kaptam :D ő a lábamról akart képeket.Megtörtént a törlése.
2018. ápr. 28. 07:54
10/11 anonim válasza:
Én is fiús vagyok, mégis mindenhol borotválom magam, ahol más nők is szoktál. Láb, hónalj, odalent. Engem zavar ha szőrös a lábam. De ha a másik félnek az, az nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!