Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van rá h találok egy idősebb hölgyet aki szereti ha fiatal lány kényezteti és hol van erre lehetőség?
Mennyivel idősebbet keresel?
Amúgy a "csúf" igazság az,hogy 22 évesen kb.1:1000 az esélyed,hogy találsz 30 feletti nőt,aki kezdene veled. Általában ha egy 35-40 éves nő azt mondja,hogy fiatalabbat keres,azalatt olyan 30-32 évesre gondol. Az én személyes tapasztalatom az,hogy ilyen fiatalokkal csak egy nagyon kis százalék,kezd,méghozzá azok,akik úgymond nem találják a saját korosztályukkal a közös hangot, és ezt negatívebb értelemben kell érteni.Tehát akik megrekedtek a 20-on éves szinten, tiniként öltöznek,viselkednek,bulikáznak,vagyis nagyon kínosan viselkednek és a tinis attitűddel összehangban gyerekesek,megbízhatatlanok,éretlenek.
Egyébként egy 20-22 év alattira valóban nem néz potenciális partnerként egy 30 feletti nő,mivel gyerek hozzá képest,pl.egy 37 évesnek már lehetnél is a gyereke. Pl.én is pedofilnak érezném magam ha veled kezdenék, és amúgy is vannak tényezők amik miatt a mai fiatalok nálam ki vannak zárva.
35/N
Szia!
Nekem van két hölgy ismerősöm is akik szívesen ismerkednek fiatalabb lányokkal...;)
Az egyikőjük Dunaharasztin lakik a másik hölgy pedig Piliscsabán.
Üdv: Zozo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!