Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőjükkel találkoznátok?
Figyelt kérdés
"véletlen" hülye voltál és mindkét lánynak igent mondtál ami találkozó egyazon időpontban van, de ketté azért mégsem tud szakadni az ember..
A következőket kell tudni: az a lány akivel először lebeszélted az jobban szeret téged, de te őt kevésbé. Akivel másodszorra őt pedig te szereted jobban ,és ő kevésbé téged, és amúgy is második opció lettél volna neki.
2018. ápr. 16. 18:31
11/17 A kérdező kommentje:
De tegyük fel már mindkettővel megtörtént az aktus :D
2018. ápr. 16. 19:53
12/17 anonim válasza:
Az első lány ne használd ki, én csak annyit mondok. Ne legyél szemét.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem is akarom. Már kicsit ő is hozzám nőtt valamennyire. Nagyon megbántanám, ha elküldeném, már csak azért is mert nem ez lenne az első alkalom. Csak egy olyan embert szeretnék akinek nyugodt szívvel hagyhatom ott a szívem kulcsát.
2018. ápr. 16. 20:29
14/17 A kérdező kommentje:
*és akit teljes szívemből, minden odaadásommal szerethetek. Akinek nem azt az énemet kell adnom amikor nagyon kicsit szeretek, hanem amikor nagyon nagyon.
2018. ápr. 16. 21:30
15/17 anonim válasza:
A helyedben én az első lánnyal találkoznék, mert ha ő tényleg téged szeret, előbb vagy utóbb te is bele fogsz szeretni, és egy szép kapcsolat alakulhat ki köztetek, persze azért nem árt, ha az elején tisztázod vele, hogy te még nem vagy teljesen biztos ebben az egészben, de szeretnéd vele megpróbálni, az őszinteség fontos egy komoly kapcsolatban. A másik lányt pedig hagynám, ha valóban ennyire szeretni szeretnél valakit, akkor szerintem nem túl jó ötlet egy olyan lánnyal kezdeni, aki nem tudna téged viszont úgy szeretni, mint te őt. De ez csak az én véleményem, te érzed hogy kihez húz jobban a szíved, neked kell döntened, sok sikert! ;)
16/17 A kérdező kommentje:
Oké értem én, de akkor ennyi erőből a második is belém tudna szeretni, nem?
2018. ápr. 17. 16:05
17/17 anonim válasza:
meg akkor ennyi erővel az első lány is gondolhatná azt, amit a 15. válaszoló írt, hogy "nem túl jó ötlet egy olyan lánnyal kezdeni, aki nem tudna téged viszont úgy szeretni, mint te őt" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!