Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire érdekel a n*ni forma?
Most természetesen nem a higiéniára még szőrtelenítésre gondolok ez alap . Hanem hogy maga a formájára gondolok babás salátás stb ..
Szép estét lányok:)
A szortelenites alap?..
Inkabb "szokas",nem?
Ugy 2000 utan lett nagy divat a szortelenites,a regi erotikus ujsagokban meg szőnyeg volt a csajok laba kozott:D
Csajok... Nincs annál jobb, amikor igazi, dús, téli lábszőrrel egymásnak estek egy hideg éjszakán. És viccen kívül, tényleg felemelő érzés eljutni odáig, hogy ne feszengj a párod előtt a lábszőröd miatt, éljél akármilyen kapcsolatban. :D
Én őszintén, magasról teszek rá, hogy hogy néz ki a ööö barackod! Az enyém se érdekel. Annyira nem érdekel, hogyha egy színes portrét kéne festenem róla, nem tudnám 100%osan visszaadni. Az ok egyszerű: nem nézegetem. Használom. Általában vizelésre. :D Más lányokét se nézegetem, mert egy baracknak nem a kinézete érdekel. Az érdekel, hogy milyen érzés hozzáérni, és neked milyen érzés, ha hozzáérek. Az érdekel, hogy hová és hogy kell nyúljak, hogy jó legyen. Hogy nagyon jó legyen. Lehet szőrös, kopasz, barna, fehér, lila, tetovált, piercinges (az inkább még se :D), salátacsigadenevérghamburgerbaba, kockaháromszögtrapézcsillag, a felépítése ugyanaz, és ugyanolyan jó érzést lehet kicsikarni belőle, nézzen ki akárhogy.
Egyébként, ha nem tetszene a formája vagy a színe, akkor is csak a karunkat tudnánk tárogatni, mert fejen állva-kézen járva se tudnánk mit csinálni vele. Ezektől a saláta, baba, hamburger, miegymás elnevezésektől pedig a hajam égnek áll. xD 1000000000000%, hogy a férfiak találták ki ezeket ki. Ezen az oldalon találkoztam egyébként először a "csúnya p_nci" fogalmával. Mielőtt beléptem volna a szexualitás kategóriába, meg sem fordult a fejemben, hogy létezik "csúnya p_nci".
Nem érdkel,hogy milyen, én emberekbe szeretek bele és emberekkel szeretkezem,nem puncikkal. Amúgy ha az ápoltság meg van,szerintem nincs olyan hogy "csúnya'.
L/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!