Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem? (Részletek lent)
Nagyon furán érzem magamat. Van egy lány akivel beszélgetek neten és annyira a típusom...
És most tudom hogy egy masik lánynál van... és egyszerűen féltékenységet érzek...
Esküszöm mintha félnék hogy elveszítem, ami hülyeség mert nem ks ag enyém.
Szóval nem értem miért nézegetem hogy raknak e fel közös képeket, most hogy találkozott a legjobb barátjával.
Meg most oké hogy legjobb barátok, de mind a ketten leszbikusok és félek, hogy több lesz közöttük.
Ez szerelem? Vagy csak tartozni akarok valakihez... és ezért van bennem ez az érzés... ?
(Nem nagyon van más lány a környezetemben aki tetszene/nyitna felém...)
Előző vagyok és még azt szeretném írni, hogy én voltam már ugyanebben a helyzetben, hogy van egy lány, aki nagyon tetszik nekem és 90%-ban neten chatelünk és nála is az volt, hogy barátkozott egy másik leszbikus lánnyal és mikor megkérdeztem, hogy van-e köztük valami, akkor mondta, hogy csak barátok, erre rá pár hétre összejöttek...
Egyébként tapasztalatból mondom, hogy kellene vele találkoznod. Vannak, akiknek az interneten keresztül is ellehet csavarni a fejét, de a személyes találkozó jobb és ezzel az lesz a gond, hogy amíg te a gép mögött ülsz addig egy másik lány, akivel találkozgat élőben elfogja csavarni a fejét. Személyesen könnyebb megbolondítani valakit, mint a gép mögött ülve. Szóval én azt tanácsolom, hogy ha akaraz tőle valamit és nem szeretnéd, hogy más lecsapja a kezedről, akkor inkább élőben próbálkozz.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mindenkinek zöld kezet nyomtam! ^^
Utolsonak:
Szeretnék vele találkozni csak az a gond hogy én Magyarországon élek. A lány aki tetszik nekem Ausztriában. És a lány legjobb barátnője meg Németországban. Csak kiutazott hozzá most Németországba >.>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!