Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, biszex lányok! Ti szoktatok interneten ismerkedni? Mik a tapasztalataitok?
szia, igen szoktam
a tapasztalataim elég vegyesek, elég sok a kamu de már találtam párra is akivel együtt voltam 2 éven át
Próbáltam nem is egyszer.6 éve az a vágyam,hogy komoly kapcsolatban legyek lánnyal.Eddig még nem jött össze.Biológia 2 lánnyal is megvolt,de kémia nem alakult ki.
Szeretném hinni,hogy tud rám lány ÚGY nézni.Jó,hát én mindkét nemet szeretem (személyiség a fontos mérvadó) de inkább csak fiúk voltak az életemben.Mostanában elég sokan meg is kerestek,ismerkedni,illetve kapcsolatot akartak,de nem kellett egyiksem.Remélem hogy rátalálok egy olyan lányra,akivel kialakul a kölcsönös szimpátia,még nem mondtam le róla.
Régen sokat ismerkedtem neten, majd tavaly újra elkezdtem, de már egy pár hónapja nem ismerkedek. Lassan kezdem feladni ezt a netes ismerkedést.
Nekem eddig nem jött be a netes téma, de olvastam már én is, hogy neten ismerkedtek meg egymással.
Próbálkoztam, de még nem jött össze. És az a sok kamus fickó, komolyan nem értem mi lehet a kis fejükben...
(ha szeretne valaki ismerkedni írhat)
Én is próbáltam, de nem nagyon sikerül. Nem egyszerű szerintem, mert nincs olyan sok leszbikus lány, és közülük sem mindeni akar komoly kapcsolatot.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!